Zij

Marjan (25 december 1967 – † 28 maart 2024) is de naam. Een echte creatieveling die in Rotterdam woont. Film zit ook in haar bloed. Al van jongs af aan had ze interesse. Een interesse die al snel overging richting de alternatieve films. Weer wat later kreeg ze ook een voorkeur voor films die LGBTQ gerelateerd zijn. En de grootste fan van Michael Fassbender? Dat is zij!

Filmmaatje

Werkend bij een adviesbureau als grafisch vormgever, kwam zij in contact met de mannelijke Protagonist. De rest is geschiedenis, zullen we maar zeggen. Beste vrienden, brother from another mother en ga zo maar door. Inmiddels geen collega’s meer, maar de vriendschap blijft, voor altijd. En hoewel zij inmiddels niet zoveel meer doet voor het blog, blijft de interesse er altijd. Samen naar de film. Lekker bijpraten en dan een filmpje pakken. Tegenwoordig niet meer de zwaarste films, want de afgelopen tijd waren al zwaar genoeg. Dan is wat luchtigs ook gewoon lekker.

Favoriete films

Ook zij heeft een lijst op Letterboxd met al haar favoriete films. Die lijst vind je hier. Om dan toch drie van haar favoriete films te noemen is best lastig, maar vooruit. Shame, Bloody Sunday en ook The Selfish Giant.

Andere hobby’s

Zij is echt een bezige bij. Gezien haar vele hobby’s is ze minder bezig met het blog, wat uiteraard geen drol uitmaakt. Ze blijft tenslotte een Protagonist, voor altijd. Zo is ze op haar twee Instagrampagina’s bijvoorbeeld graag bezig met interieur en Maileg de muis. Daarnaast leest en wandelt ze ook heel graag.

Muziek

En je raadt het al, ook zij houdt van muziek en nog hetzelfde genre ook. De gemene delers tussen de twee Protagonisten zijn Ray Lamontagne, Mick Flannery en Ólafur Arnalds. Daarnaast is ze gek van Bon Iver, Iron & Wine, James Blake en Damien Rice. Heerlijk vrolijke muziek allemaal!

Sites die zij graag volgt

Cineville (film)
Gert Verbeek (film)
Fassinating Fassbender (film)
Folk Alley (muziek)
De krenten uit de pop (muziek)
Pitchfork (muziek)
Jagjaguwar(muziek)
Ray LaMontagne (muziek)
Hupsakeek (eten)
Pinterest (inspiratie)
Koekela (eten)

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.