Series

Ook wij kijken series!

Onze recensiepagina vult zich steeds meer met series. Dat is niet zonder reden. Thuis kijk je namelijk al snel een serie weg. Heb je een uurtje tijd, dan biedt een serie uitkomst. En daar zitten een paar verdomd goede bij hoor. Onderstaand een overzicht van de series die wij gezien en gerecenseerd hebben. Om het gemakkelijk voor je te maken, verdelen we die in verschillende categorieën, van absolute aanraders naar afraders.

Dat wil niet zeggen dat deze lijst dan heilig is, verre van zelfs. Want laten eerlijk zijn, niet iedereen heeft gelukkig dezelfde smaak. Over smaak valt dan ook niet te twisten. Weet je wat je zelf goed vindt en staat die hoog in onderstaande lijst, dan weet je wel wat je kunt gaan kijken! Doe er je voordeel mee zouden we zeggen.

Absolute aanraders

Deze series moet je wat ons betreft echt zien. Beter krijg je ze niet. Alles klopt ook aan deze series! Deze lijst is, zoals je kunt zien, beperkt.

Aanraders

Dit zijn ook verdomd goede series hoor. Anders zouden we ze niet onder de categorie aanraders scharen. Zoals je kunt zien al een aardig lijstje.

Prima series

Deze series kijken dan weer lekker weg, maar springen er niet perse uit.

Deze series vergeet je snel weer

Series die niet per definitie slecht zijn, maar waarvan je jezelf later afvraagt waar ze ook alweer over gingen.

Afraders

Niet wat wij er van verwacht hadden, laten we het daar maar op houden.

Tips

Hebben jullie nog serietips? We laten ons graag adviseren. Wij putten onze zin om een serie te kijken nu vooral uit Twitter, Instagram en deze site. Dat gaat heel goed hoor, maar wie weet missen we nog iets.

Share