Tully

recensie Tully

De komische dramafilm Tully gaat over een moeder van drie, Marlo. Zij huurt nachtnanny Tully in om in de nacht gewoon lekker door te kunnen slapen. En ze heeft meer gemeen met de nanny dan gedacht. Wat wij van Tully vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Marlo is een moeder die alles op een rijtje had. Met de nadruk op had, want na de bevalling van haar derde kind gaat het allemaal niet meer zo soepel. Nadat ze nachtnanny Tully heeft aangenomen – die haar broer betaalt,  leeft ze weer het leventje dat ze stiekem wil. Daarnaast ontstaat er een goede band tussen haar en Tully, want ze hebben meer met elkaar gemeen dan gedacht.

Ons eindoordeel?

Wij hebben letterlijk krom gelegen van het lachten van de briljante humor in Tully. De ene keer subtiel en de andere keer gewoon lekker recht voor je raap. Wat zo knap is aan de film, is dat je eigenlijk gewoon een andere film kijkt dan dat je denkt. Wat een aangename twist. Naast de humor speelt drama ook een belangrijke rol. We moeten niet vergeten dat moeders ook gewoon vrouwen zijn, en niet alleen maar moeder. Wij vinden het in ieder geval heerlijk om een film zoals Tully gezien te hebben, tussen alle serieuze films door. Nu jullie nog!

Regie: Jason Reitman
Cast: Charlize Theron | Mackenzie Davis | Ron Livingston | Mark Duplass
Speelduur: 94 minuten

Share