The Trip to Spain

recensie The Trip to Spain

De komedie The Trip to Spain gaat eigenlijk over niets anders dan eten, reizen, slapen en heel veel lachen. En dat alles in Spanje, met Steve Coogan en Rob Brydan. Wat wij van The Trip to Spain vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Steve Coogan en Rob Brydon spelen zichzelf en gaan op reis en doen niets anders dan eten, praten en lachen. Lachen om sketches van beroemdheden, maar ook om zichzelf. Daarnaast blijft de Spaanse cultuur ook niet achterwege.

Ons eindoordeel?

The Trip en The Trip to Italy was een genot om te zien. Dat eten alleen al. Dat nodigt uit. Zo ook bij The Trip to Spain. Eigenlijk is de film niets minder dan een heel grappig reisprogramma. Dit keer wel wat meer drama. Een goede keuze wat ons betreft. Dan hangt het niet alleen af van de humor en het eten. Meer diepgang waardoor we ook de personages beter leter kennen. Best grappig eigenlijk, want ze spelen zichzelf. Werkelijkheid en fictie loopt zo door elkaar. Of toch niet? Misschien komen we dat wel te weten in een nieuw deel. Of moeten we het einde toch iets serieuzer nemen? Wij weten na het zien van The Trip to Spain in ieder geval wel waar we gaan eten deze zomer.

Regie: Michael Winterbottom
Cast: Steve Coogan | Rob Brydon
Speelduur: 110 minuten

Share

4 gedachtes over “The Trip to Spain

      1. Gedeeltelijk mis ik het wel, maar aan de andere kant zijn er andere dingen voor in de plaats gekomen. Ik merk dat ik veel minder films kijk, dit jaar pas 87, wat voor mijn doen extreem laag is. Vorige maand maar 8, deze maand maar 9. Ik game weer wat meer (Nintendo Switch) en vul m’n tijd met andere dingen.

        Maar af en toe jeukt het wel om je mening te delen over een bepaalde film, maar om nu heel sporadisch wat te posten…weet niet of ik dat wil doen.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.