The Story of 90 Coins

recensie The Story of 90 Coins

De Chinese korte dramafilm The Story of 90 Coins gaat over een belofte die een man doet aan een vrouw om haar binnen 90 dagen te overtuigen met haar te trouwen. Wat wij van The Story of 90 Coins vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Een man doet een belofte aan zijn vriendin om haar binnen 90 dagen te overtuigen om met hem te trouwen. Dat doet hij door haar elke dag een muntje te geven met een begeleidend stukje tekst. Zal het hem lukken haar te overtuigen?

Ons eindoordeel?

The Story of 90 Coins is een korte film en daarom logischerwijs heel kort. Toch lukt het de maker om een lang verhaal in een kort verhaal te stoppen. Oké, je mist daardoor wat gevoel bij de personages, maar het verhaal komt zeker wel over. Want waarom beloftes maken als je die misschien helemaal niet na kunt komen? In de toekomst kijken is tenslotte iets wat we niet kunnen en hopelijk ook nooit kunnen. De beelden zien er overigens gelikt uit (misschien iets te gelikt) en Chen Wen acteert overtuigend. Benieuwd naar The Story of 90 Coins? Je kunt hem hieronder bekijken.

Regisseur: Michael Wong
Cast: Wang Yuyang | Chen Wen | Jose Acosta
Speelduur: 10 minuten

Share

2 gedachtes over “The Story of 90 Coins

  1. Heb deze een tijd geleden gezien en het maar bij een Lettrboxd recensie gelaten. Het zag er uit als een commercial en ik miste echt gevoel met de gebeurtenissen. Het voelde allemaal veel te gehaast aan.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.