The Only Living Boy in New York

recensie The Only Living Boy in New York

De Amerikaanse drama- en coming of agefilm The Only Living Boy in New York gaat over de net afgestudeerde een zeer getalenteerde Thomas. Als hij ontdekt dat zijn vader een verhouding heeft, wil hij zijn moeder beschermen, met hulp van een excentrieke buurman. De affaire wordt echter een obsessie voor hem. Wat wij van The Only Living Boy in New York vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Thomas is een erg getalenteerd persoon, die net is afgestudeerd. Daarnaast heeft hij niets te klagen in het leven. Dan komt hij erachter dat zijn vader een verhouding heeft. Thomas wil zijn moeder beschermen, waarbij hij hulp krijgt van zijn excentrieke buurman. Alleen wordt die affaire van zijn vader een obsessie voor hem.

Ons eindoordeel?

The Only Living Boy in New York heeft ons blij verrast. Oké, het script is misschien al vaker bedacht, maar toch wist de film ons een meer dan fijn gevoel te geven. Ook werden we op het verkeerde been gezet. Hoe?  Dat is aan de kijker zelf om te zien, maar verrassend was het wel. Daarnaast mogen ze ook wel een standbeeld oprichten voor Jeff Bridges, die samen met Callum Turner geweldig acteert. Droge humor, bedrog en ietwat decandent gedrag, maken The Only Living Boy in New York voor ons een succes. Een fijne feelgood film. En dan krijg je Simon en Garfunkel er gratis bij. Wat wil je nog meer?

Regisseur: Marc Webb
Cast: Callum Turner | Jeff Bridges | Kate Beckinsale | Pierce Brosnan
Speelduur: 88 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.