The Man With the Magic Box

recensie The Man With the Magic Box

De sciencefiction The Man With the Magic Box gaat over schoonmaker Adam. Adam ontvangt boodschappen uit een vorig leven op de radio. Zijn manager Gloria, waar hij een oogje op heeft, helpt hem mee de boodschappen te ontrafelen. Wat wij van The Man With the Magic Box vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Adam begint als schoonmaker bij een bedrijf. Al snel valt hij voor zijn manager Gloria. Tegelijkertijd ontvangt hij op de radio boodschappen uit een vorige leven. Samen met Gloria probeert hij de boodschappen te ontrafelen. Alleen zijn zij niet de enige die de boodschappen willen ontrafelen, want de staat kijkt ook mee.

Ons eindoordeel?

Vernuftig is het eerste wat bij ons opkomt bij deze tijdreisfilm. Waarom is The Man With the Magic Box dan vernuftig? Omdat de film net een stapje verder gaat in het tijdreizen-onderwerp. Je moet als kijker goed bij de les blijven. De mindfucks vliegen je namelijk om te oren. Beklijven doet de film wat minder, mede door het niet overtuigende en een beetje geforceerde acteerwerk. Maar toch is het een film die je wel aan het denken zet. Logisch ook, want anders snap je niets van The Man With the Magic Box. Doe ons nog zo een tijdreisfilm.

Regie: Bodo Kox
Cast: Piotr Polak | Olga Boladz | Sebastian Stankiewicz
Speelduur: 100 minuten

Share

Een gedachte over “The Man With the Magic Box

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.