The Endless

recensie The Endless

De dramafilm The Endless gaat over twee broers die samen weer terug gaan naar de sekte uit hun jeugd. Dat lijkt goed te gaan. Tot dat? Wat wij van The Endless vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Justin en Aaron hebben het niet breed. En dan wonen ze ook nog in het dure Los Angeles. Vroeger maakten ze beide deel uit van een sekte. Juist nu krijgt Justin een boodschap van die sekte om op bezoek te komen. Aaron stemt met enige tegenzin in. Eenmaal daar aangekomen gaat alles goed, maar een stukje verder op gaat het mis. Hoe dan?

Ons eindoordeel?

Een mysterieuze dramafilm zoals The Endless we die niet vaak gezien. Oké, het acteerwerk is niet top en de setting kennen we inmiddels ook wel, maar het verhaal daagt de kijker uit. En daar gaat het om. De enigszins trage start wordt ruimschoots goedgemaakt in de loop van de film. Onbeantwoorde vragen worden beantwoord en het kwartje gaat vallen. The Endless daagt je uit, maar als je die uitdaging aangaat, dan krijg je er ook wel wat voor terug.

Regie: Justin Benson | Aaron Moorhead
Cast: Justin Benson | Aaron Moorhead
Speelduur: 111 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.