The Bad Man

recensie The Bad Man

In de horrorfilm The Bad Man worden PJ en Mary gekidnapt door een clown. Die clown wil hen transformeren naar een hond en een pop om vervolgens als seksslaven te verkopen. Wat wij van The Bad Man vinden, lees je in onze recensie.

Het verhaal

Mary en PJ zijn een heel normaal stel, maar dat gaat veranderen. Een clown kidnapt hen en wil ze veranderen in een pop en een hond. als die clown dat eenmaal voor elkaar heeft wil hij hen verkopen als seksslaven. PJ trekt het allemaal niet meer, maar Mary probeert toch nog een uitweg te vinden, nog voordat ze als seksslaven worden verkocht.

Ons eindoordeel?

The Bad Man zijn wij met een iets andere bril op gaan kijken. Van deze film wisten wij namelijk op voorhand al dat deze niet alledaags is, getuige de onderstaande trailer. Die trailer heeft er bij ons voor gezorgd dat we hem wel heel graag willen zien. Raar? Nee, hoor, soms moeten je ‘out of the box‘ denken. De trailer heeft namelijk een aantrekkingskracht op ons. Heeft regisseur Scott Schirmer ons verrast met deze toch wel vunzige film?

Liefhebbers van fetisjes kunnen hun vingers (of laklaarzen) aflikken bij deze film. Clowns, maskers, veel leer en slaven maken dat The Bad Man op zijn minst in je straatje moeten passen. De een vindt het raar, de ander vindt het geweldig. Wijzelf zijn ook niet vies van wat rarigheden in een film.

En ondanks die fetisjes is de film misschien nog wel toch te braaf. De trailer was wat dat betreft wat misleidend. Alsof je meer zou krijgen. De maker had best wat meer vunzigheid mogen inbrengen. Als je geduldig genoeg bent dan zie je in ieder geval genoeg bloed. Dat ziet er heerlijk nep uit, wat ook bij een undergrond B-film past. Want het budget is laag, dus dan maar lekker nep. Special effects zul je dan ook niet zien.

The Bad Man is lekker vunzig en zit bomvol fetisjes. Net iets te braaf vinden wij, maar liefhebbers likken hun laklaarzen af bij deze film.

The Bad Man is op vrijdag 30 augustus te zien op het BUT Film Festival in Breda.

Regie: Scott Schirmer
Cast: Ellie Church | Arthur Cullipher | Jason Crowe
Speelduur: 106 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.