Song to Song

recensie Song to Song

De dramafilm Song to Song gaat over de onzekere muzikante Faye. Zij krijgt een relatie met de producer Cook. Daarna wordt ze al snel verliefd op een ander, net als Cook zelf. Is iedereen wel wie hij of zij wilt zijn? Wat wij van Song to Song vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Faye is een jonge muzikante die aanpapt met de producer Cook, in de hoop dat dit goed is voor haar carrière. Dan ontmoet ze BV, op wie ze echt verliefd wordt. Alleen kan ze Cook maar lastig loslaten. Cook heeft daar op zijn beurt weer wat minder moeite mee, want hij vindt in een serveerster weer een andere verleiding. Is iedereen wel wie hij of zij wilt zijn?

Ons eindoordeel?

Fassbender? Mooi. Portman? Mooi. Mara? Mooi. Gosling? Ook al mooi. Manier van filmen? Zeer fraai met korte shots. Poëtisch? Zeer zeker. Verhaallijn? Vaag en met wisselende tijdlijn, zoals zo vaak bij Malick. Intrigerend? Zeer zeker. Toppertje? Vandaag wel. Morgen niet. En de dag daarna dan weer wel. Dat verandert constant. Kunstwerk? Met een hoofdletter K. Het kijken waard? Als je Malick waardeert wel ja. Anders moet je Song to Song gewoon links laten liggen.

Regie: Terrence Malick
Cast: Ryan Gosling | Rooney Mara | Michael Fassbender | Natalie Portman
Speelduur: 129 minuten

Share