Shimmer Lake

recensie Shimmer Lake

De misdaadkomedie Shimmer Lake vertelt ons het omgekeerde verhaal van een bankoverval. Het einde van de film is het begin en het begin het einde. Sheriff Zeke onderzoekt de overval, waarbij zijn eigen broer is betrokken. Wat wij van Shimmer Lake vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Sheriff Zeke onderzoekt een bankoverval door drie mannen, waarbij zijn eigen broer is betrokken. Hij krijgt daarbij hulp van een assistent sheriff en twee FBI-agenten die liever wat anders doen. Zullen ze de daders vinden? De film begint bij het einde en eindigt bij het begin.

Ons eindoordeel?

Shimmer Lake is zo een typische Netflixfilm, waarvan je de acteurs herkent van andere Netflix films. Niets ten nadele van die acteurs, want die acteurs spelen frivool en je ziet dat het bijna allemaal oude rotten in het vak zijn. Ze hebben vaker met het bijltje gehakt. En dankzij die acteurs, en het goede scenario, hebben wij een meer dan vermakelijke film gezien. Een onderhoudende misdaadthriller die bij tijd en wijlen erg grappig is. Of is het meer droog? Maakt ook niets uit. Ergens doet de film ons ook wel een beetje denken aan Hell or High Water. Ergens ver weg hoor, dat wel, maar de gelijkenissen zijn er. Wij raden Shimmer Lake in ieder geval aan.

Regie: Oren Uziel
Cast: Wyatt Russell | Rainn Wilson | Benjamin Walker 
Speelduur: 83 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.