Sexorcism

recensie Sexorcism

De korte horrorfilm Sexorcism gaat over Chung, die graag naar Hentai kijkt. De actrice uit die film verandert in een duivel, wat Chung niet echt opwindt. Wat wij van Sexorcism vinden, lees je in onze recensie.

Het verhaal

Japanners zijn wel gek op hun Hentai. Zo ook Chung. Hij kijkt naar zijn favoriete Hentai pornoactrice. Dat gaat alleen anders dan normaal, want langzaam aan verandert die actrice in een duivel. Niet de duivel waar Chung echt opgewonden van raakt.

Ons eindoordeel?

Daar zijn we weer, met een recensie van een megakorte film. In dit geval is dat Sexorcism. Een horrorfilm die in beeld wel wat weg heeft van The Neon Demon. Dit vanwege de felle rode en blauwe kleuren. Ook zit er een snufje van Gaspar Noé in de film. Choqueren doet de film namelijk ook.

Mooi is de film dus sowieso. Is hij ook spannend? Op zich valt dat wel mee, al kun je op het einde misschien nog wel schrikken. Wij raden aan het geluid in ieder geval goed hard te zetten. Dat hoort bij deze film. En laat jezelf vooral niet afleiden in de twee minuten dat de film duurt. Dan mis je dus echt wat. Overtuigen doet de film in ieder geval wel.

Het zou ons in ieder geval niets verbazen als David-Jan Bronsgeest ooit nog eens met een gruwelijk goede horrorfilm komt. Niet vanuit Nederland, maar vanuit het grote Hollywood. Talent is er in ieder geval genoeg. Nu nog een beetje geluk en, ook niet onbelangrijk, financierders. Wie weet kan hij deze korte film wel uitwerken tot een lange horrorfilm.

Naast dat Sexorcism hieronder te zien is, zal hij ook als ‘voorfilm’ te zien zijn in verschillende Cineville zalen. Nu maar hopen dat niemand van schrik wegloopt voor de film waar ze eigenlijk voor komen.

Regie: David-Jan Bronsgeest
Cast: Charlie Chan Dagelet | Chun Song
Speelduur: 2 minuten

Share

Wil je reageren?