Out of Love

recensie Out of Love

De Nederlands-Franse dramafilm Out of Love gaat over de Griekse Varya en de Russische Nikolai. Na hun eerste ontmoeting zijn ze onafscheidelijk, maar vechten ze elkaar ook de kiet uit. Wat wij van Out of Love vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Varya is een Griekss en Nikolai Russisch. Beide leven in Nederland en vallen als een blok voor elkaar. Vanaf dat moment zijn ze onafscheidelijk, maar hebben ook de heftigste ruzies. Zou hun liefde stand houden?

Ons eindoordeel?

Die glimlach op het begin en de glimlach op het einde is veelbetekenend. Liefde begint ooit, eindigt soms, maar de herinnering blijft altijd. Of die nu goed of slecht is. Wat wij zo kunnen waarderen in deze film is zijn oprechtheid in combinatie met de passie. Geen zoetsappigheid, gewoon de waarheid in beeld. Hoe vaak gebeurt het niet dat we ons binnenshuis kut voelen en buitenshuis anders voordoen. Best vaak gokken wij. En dan toch die onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Out of Love laat goed acteerwerk zien in combinatie met een gedegen scenario. Dat hij dan soms een beetje langdradig is, nemen we op de koop toe.

De film is overigens online te bekijken, via deze link van de NTR, mocht je daar zin in hebben.

Regie: Paloma Aguilera Valdebenito
Cast: Naomi Velissariou | Danil Vorobyev
Speelduur: 95 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.