Off Track

recensie Off Track

Wij hebben de Nederlandse roadmovie Off Track gezien. Drie vrienden reizen door Zuid-Amerika, op zoek naar de mooiste plekjes. Als ze plotseling in een bordeel belanden waar gedwongen prostitutie plaatsvindt, neemt de vakantie een andere wending. Wat wij van Off Track vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Drie vrienden, Luuk, Daniël en Gregoor, reizen door Zuid-Amerika, op zoek naar de mooiste plekjes. Als ze plotseling in een bordeel belanden waar gedwongen prostitutie plaatsvindt, is het Luuk die actie onderneemt. Zijn vrienden zijn hier niet geheel gelukkig mee, maar laten hem toch niet stikken. Plotseling begint de vakantie toch een andere wending te krijgen.

Ons eindoordeel?

Off Track wijkt af van de gebaande paden en behandelt een onderwerp wat we allemaal eigenlijk niet willen zien op vakantie. Achter al die leuke toeristische attracties spelen zich namelijk ook vieze spelletjes af. Wat heel goed in beeld is gebracht, is de onderlinge strijd tussen de drie vrienden. Iedereen kijkt er anders tegenaan. Moeten we wel ingrijpen, of toch niet? Want ja, het is toch vakantie! En als de vrienden dan eindelijk op één lijn liggen, komt er een ander probleem om de hoek kijken. Verrassend, goede plotwendingen, zeer degelijk acteerwerk, fijne muziek (een oudje van The Strokes) en een goed verhaal maken Off Track wat ons betreft het kijken waard.

Regisseur: Sander Burger
Cast: Matthijs van de Sande Bakhuyzen | Reinout Scholten van Aschat | Ludwig Bindervoet |  Vanessa Recalde | Lynn van Royen
Speelduur: 93 minuten

Wil je deze film naar aanleiding van onze recensie zien, dan heb je geluk. De gehele film is namelijk te zien via deze link.

Share

5 gedachtes over “Off Track

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.