Mission: Impossible – Fallout

recensie Mission: Impossible - Fallout

In de actiefilm Mission: Impossible – Fallout gaan Etham Hawke en zijn team op zoek naar plutonium. Dit omdat een nucleaire oorlog dreigt. Alleen dit keer niet alleen, maar bijgestaan door de CIA. Wat wij van Mission: Impossible – Fallout vinden, lees je in onze recensie.

Het verhaal

Ethan Hunt en zijn team moesten plutonium onderscheppen. Dat is mislukt, waardoor nu een nucleaire ramp dreigt. Hawke en zijn team worden in hun nieuwe zoektocht naar dat plutonium bijgestaan door Ilsa. Echter, het verleden achtervolgt Ethan en dan is er ook nog eens een CIA-agent die hem overal moet helpen! Gaan ze de plutonium vinden?

Ons eindoordeel?

Film van het jaar in 2018 volgens filmbloggers van filmblogs.nl. Dan moeten wij Mission: Impossible – Fallout natuurlijk ook zien. Nou, dat hebben wij gedaan. Zijn wij ook zo enthousiast?

Als het op de actie aankomt zijn wij zeker enthousiast. Je kunt niet met je ogen knipperen of je loopt al het risico dat je iets van die actie mist. En dan te bedenken dat Tom Cruise ook nog eens al zijn stunts zelf doet, zijn been daarbij breekt en ook nog even leert vliegen in een helikopter. Daar kun je alleen maar respect voor hebben.

Voorspelbaar zijn de films natuurlijk al vanaf deel I. Want een film Mission: Impossible noemen en die missies vervolgens toch laten slagen, ja, dat weet je op een gegeven moment gewoon. Het verrassingselement is dus minder. Net als het verhaal zelf, dat wel spanning mist. Het mocht net wat spannender. We hebben het tenslotte over kernenergie. Een programmeringsfoutje is dan iets te gemakkelijk.

Mission: Impossible – Fallout slaagt met vlag en wimpel in het actiegedeelte. Weinig films kunnen daar aan tippen. Inhoudelijk en wat betreft de voorspelbaarheid kon het wel wat beter. But who cares, want hij kijkt 147 minuten lang heerlijk weg. Een zeer vermakelijke film dus.

Regie: Christopher McQuarrie
Cast: Tom Cruise | Henry Cavill | Rebecca Ferguson | Simon Pegg
Speelduur: 147 minuten

Share

Een gedachte over “Mission: Impossible – Fallout

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.