Mi Amiga del Parque

recensie Mi Amiga del Parque

De Argentijnse dramafilm Mi Amiga del Parque gaat over Liz. Zij voedt haar kind alleen op, maar zoekt vriendschap om de eenzaamheid tegen te gaan. Wat wij van Mi Amiga del Parque vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Liz voedt haar baby alleen op, aangezien manlief in het buitenland woont. Om toch niet helemaal alleen te zien, sluit ze vriendschap met de dubieuze Rosa. Haar verleden is alleen niet helemaal zuiver, net als dat het verleden van haar zus dat ook niet is. Toch vertrouwt Liz Rosa. Maar is dat wel zo verstandig?

Ons eindoordeel?

Mi Amiga del Parque beklijft niet. En als je kijkt naar het verhaal, zat dat er zeker wel in. Het verhaal is ook wel duidelijk. Liz heeft het moeilijk om haar kind alleen op te vinden en vindt steun bij Rosa. Alleen die Rosa is een beetje dubieus. Haar omgeving waarschuwt haar daar ook voor. Luisteren wil ze wel, maar doet ze niet. Aan de andere kant zien we Rosa, die juist haar best doet om haar misschien foute verleden achter haar te laten. Die strijd is mooi in beeld gebracht, maar had misschien dramatischer gemogen. Ana Katz is als regisseuse en als actrice wel veelbelovend. Dat is na het zien van Mi Amiga del Parque en Kiki, el Amor se Hace inmiddels wel duidelijk.

Regisseur: Ana Katz
Cast: Julieta Zylberberg | Ana Katz | Maricel Álvarez
Speelduur: 86 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.