Life

recensie Life

De sciencefiction en horrorfilm Life speelt zich af op ruimtestation ISS. Nadat buitenaards leven is gevonden op Mars, gaan enkele wetenschappers het buitenaardse leven onderzoeken. Maar heeft dat buitenaardse leven wel goede bedoelingen? Wat wij van Life vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Het ruimtestation ISS is de basis van enkele wetenschappers. Al deze wetenschappers zijn opgetrommeld nadat buitenaards leven op Mars is gevonden. Buitenaards leven dat misschien wel voor de uitsterving van al het andere leven op Mars heeft gezorgd. Heeft het buitenaardse leven wel goede bedoelingen met de bewoners van het ISS of is het gewoon een kwestie van overleven?

Ons eindoordeel?

Vooral de eerste helft van Life vinden wij retespannend. Het puntje van onze stoel brak er bijna van af. Daarna raak je snel gewend aan de film en lijkt het schokeffect wat af te nemen. Helemaal omdat buitenaards leven wel eerder als onderwerp voorbij is gekomen, ook in een ruimteschip. En hoewel de film dus wat voorspelbaar is, is het acteerwerk prima en zal vooral het einde zal ons bijblijven. Want Life heeft toch wel echt een verrassend einde. Wie weet zit er wel een tweede deel in. Wij zouden het in ieder geval prima vinden, want intrigerend is de film toch ook wel.

Regie: Daniel Espinosa
Cast: Jake Gyllenhaal | Rebecca Ferguson | Ryan Reynolds | Hiroyuki Sanada
Speelduur: 103 minuten

Share

4 gedachtes over “Life

  1. Deze nog steeds niet gezien, maar aangezien heel veel recensies The Cloverfield Paradox vergeleken met deze film en deze beter vonden, moet ik ‘m wel gaan bekijken!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.