La La Land

La La Land

Als iedereen om ons heen roept dat La La Land zo geweldig is, en dat hij ook nog eens samen met Toni Erdmann als beste film van het jaar is verkozen, dan moeten wij hem toch ook nog in 2016 zien. En zo geschiedde! Wat wij van het romantische en musicalachtige La La Land vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Net zoals zovelen droomt Mia (Emma Stone) ervan om actrice te worden in Hollywood. Sebastian (Ryan Gosling) daarentegen speelt piano in jazzclubs, maar wil het liefste een eigen jazzclub beginnen. Beide hebben dus een eigen droom. Wanneer ze elkaar tegenkomen, vallen ze als een blok voor elkaar. Gaat de liefde die ze voor elkaar voelen wel samen met de dromen die ze allebei hebben?

Ons eindoordeel

La La Land is een leuke moderne musical waarvan de aanstekelijke muziek nog lang in je hoofd zal blijven hangen. Een liefdesverhaal dat is vervat in een combinatie van dans, zang en acteerwerk. Ook grafisch is de film een genot om te zien. Wat ons betreft een perfecte film om je eerste date mee naartoe te nemen. Dan maak je gelijk een goede beurt. Dat doe je trouwens ook als je je gezinnetje meeneemt naar de bioscoop, want eigenlijk is de film een aanrader voor iedereen. De film heeft overigens een niet alledaags maar wel formidabel einde. Waarom? Dat verklappen we natuurlijk niet.

Regisseur: Damien Chazelle
Cast: Emma Stone | Ryan Gosling | John Legend | J.K. Simmons
Speelduur: 122 minuten

Share

19 gedachtes over “La La Land

  1. Alleen al om de charismatische Rosling wil ik deze film al zien. Voeg daarbij de even leuke Stone toe en je hebt qua leads al gescoord. Ben heel benieuwd naar deze film!

  2. Inmiddels gezien! Recensie op de planning voor zaterdag;

    Jullie mening sluit wel aan bij wat ik verwacht had hier te lezen. Moet de eerste die deze film overtuigend afkraakt nog tegenkomen:)

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.