KIKI, el Amor se Hace

KIKI el Amor se Amor

Gisteren schreven wij al over drie Spaanse (top)films die in Amsterdam in première gaan. Eén van die films is KIKI, el Amor se Hace, waarvan wij beloofd hadden een recensie te plaatsen. Bij deze!

Het verhaal

Via vijf verschillende verhaallijnen komen we achter de fetisjen van verschillende personages. De één raakt opgewonden van gewelddadige overvallen, de andere van het verdriet van een ander, weer iemand anders van mannen en vrouwen (niet zo raar), iemand wordt geil van zijn slapende vrouw en er is zelfs iemand die opgewonden raakt van het aanraken van zijde. Achter al deze fetisjen zit echter ook een verhaal. Hoe komen ze er achter dat ze hier zo opgewonden van raken en wat doet het met hun relatie?

Ons eindoordeel?

KIKI, el Amor se Hace is een grappige film met inhoud. Mooi om te zien hoe de vijf afzonderlijke verhaallijnen toch één verhaal vormen. Eigenlijk vinden wij vergelijken nooit zo leuk, maar in dit geval kunnen we bijna niet anders. Het Argentijnse Wild Tales is namelijk een erg vergelijkbare film. Alleen het onderwerp is anders!

Wil je deze film graag zien? Dat komt goed uit, want op 18 juli gaat hij in première in Amsterdam! Kaarten zijn nog beschikbaar.

Regie: Paco León
Cast: Natalia de Molina |  Álex Garcia | Jacobo Sánchez | Paco León

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.