Jurassic World: Fallen Kingdom

recensie Jurassic World: Fallen Kingdom

De avonturenfilm Jurassic World: Fallen Kingdom speelt zich af drie jaar nadat Jurassic World werd verwoest door de aanwezige dinosaurussen. Nu er een vulkaan gaat uitbarsten, is het noodzaak om de dinosaurussen van de ondergang te redden. Wat wij van Jurassic World: Fallen Kingdom vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Het pretpark Jurassic World is drie jaar geleden volledig verwoest door dinosaurussen. Mensen komen er niet meer, maar de dino’s leven er nog. Maar niet lang meer, want een actieve vulkaan staat op springen. Aan Claire en Owen de taak enkele soorten van de ondergang te redden. Al blijkt later dat de vulkaan niet hun allergrootste zorg is.

Ons eindoordeel?

Nostalgie is best wel fijn bij een film. Jurassic Park scharen wij daar zeker onder. Wat hebben we genoten. Actie, spanning, sensatie en heerlijke humor wisselden elkaar in een goed tempo af. In tegenstelling tot Jurassic World, heeft Jurassic World: Fallen Kingdom meer diepgang. Het draait niet alleen meer om de dinosaurussen. Het gaat verder dan dat. Het gaat ook om de mensheid. Ook enkele plotwendingen, die in volgende delen waarschijnlijk wel verder uitgewerkt gaan worden, vonden wij fijn. Wij zijn content met Jurassic World: Fallen Kingdom. Zeer content. Kom maar op met het volgende deel!

Regie: J.A. Bayona
Cast: Chris Pratt | Bryce Dallas Howard | Jeff Goldblum | BD Wong
Speelduur: 128 minuten

Share

3 gedachtes over “Jurassic World: Fallen Kingdom

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.