Four Hands

recensie Four Hands

De thriller Four Hands gaat over twee zussen die op jonge leeftijd hun ouders voor hun ogen vermoord zien worden. Twintig jaar later komen de daders vrij en de oudste zus zint op wraak. Wat wij van Four Hands vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Sophie en Jessica zijn nog heel jong als hun ouders voor hun ogen op gruwelijke wijze worden vermoord. Jessica belooft haar zusje vanaf dat moment altijd en overal te beschermen. Als de daders 20 jaar later vrijkomen, zweert Jessica dan ook op wraak. Gaat haar dat lukken?

Ons eindoordeel?

Denk je halverwege Four Hands de film toch wel aardig door te hebben, blijkt dat niet zo te zijn. Mooi vinden wij dat, als ze je zo op het verkeerde been zetten. Het is dan ook een echte psychologische thriller. En eigenlijk is dat de gehele film lang zo, dat ze je op het verkeerde been zetten. Traagheid wisselt met genoeg snelheid, waardoor de film prettig wegkijkt. Daarnaast is ook mooi gespeeld met de beelden die je ziet. Je moet wel opletten hoor, anders zie je het niet. Four Hands is een thriller die ons wel kan bekoren, dat moge duidelijk zijn.

Regie: Olivier Kienle
Cast: Frida-Lovisa Hamann | Friederike Becht | Christoph Letkowski 
Speelduur: 94 minuten

Share

3 gedachtes over “Four Hands

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.