Deadpool 2

recensie Deadpool 2

De komische actiefilm Deadpool 2 gaat over Wade Wilson. Hij heeft superkrachten, maar kan niet voorkomen dat zijn vrouw omkomt bij een aanval. Heeft het leven nu nog wel zin? Wat wij van Deadpool 2 vinden, lees je in onze recensie.

Het verhaal

Wade Wilson is inmiddels twee jaar een antiheld met superkrachten. Hij kan niet tegen onrecht en gaat dat op grove wijze te lijf. Als op een dag zijn vrouw overlijdt bij een aanval gericht op hem, heeft zijn leven niet zoveel zin meer. Hij wil dan ook dood. Alleen hij lijkt maar niet dood te kunnen. Een jonge jongen met andere superkrachten brengt hem nieuwe energie, waardoor hij de zin in het leven terugkrijgt.

Ons eindoordeel?

Het eerste deel van Deadpool was een daverend succes. Ook wij vonden het een vermakelijke film, wat er uiteraard dan ook voor zorgde dat wij Deadpool 2 ook wilden zien. En om eerlijk te zijn vonden we deze beter dan het eerste deel! Why?

Net wat meer inhoud en, eerlijk is eerlijk, we zijn inmiddels gewend aan lolbroek Wade. Dat laatste maakt het leuker om te kijken. Uiteraard ontbreekt ook hier de actie niet en jatten ze in de film alle concepten uit andere films bij elkaar. Helemaal niet erg, want ze jatten het op een goede manier.

Deadpool 2 is na het eerste deel wederom vermakelijk. Wij zijn inmiddels gewend aan Wade, dus deel 3 mag dan ook wel komen. Wie weet vinden we die nog beter!

Regie: David Leitch
Cast: Ryan Reynolds | Morena Baccarin | Josh Brolin
Speelduur: 119 minuten

Share

3 gedachtes over “Deadpool 2

  1. Mee eens, ik vond deel 2 ook veel leuker. Betere grappen en meer variatie.

    Het eerste deel vond ik eigenlijk sowieso niet zo leuk, in tegenstelling tot vele andere kijkers. Het was leuk bedacht, maar ik vond het flauw uitgewerkt. Deel 2 deed dit toch een heel stuk beter.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.