De Loods (korte film)

De Loods

Of wij De Loods wilden kijken, een korte Belgische coming of age film die is gemaakt door Kurt, onze vriend van Kurt blogt. Geen probleem was ons antwoord. En aangezien wij onze feedback willen geven, is een B-recensie van onze kant dan ook wel zo leuk.

Het verhaal

Twee oude jeugdvrienden ontmoeten elkaar in een loods. Niet zomaar een loods, maar een loods waar ze vroeger ook vaak speelden. Er is alleen één probleem! Ze hebben elkaar niet uitgenodigd. Dit blijkt een ‘oude’ jeugdvriendin te zijn geweest die later ten tonele verschijnt. Ze heeft alleen snode plannen met de mannen, want in het verleden zijn de jongens niet zo aardig voor haar geweest!

Ons eindoordeel

Ondanks de korte lengte van de film is het toch een spannende thriller. Heel knap hoe je in zo een korte speelduur toch de kijker weet te boeien. Het acteerwerk kan beter, maar als je je bedenkt dat het allemaal amateurs zijn, is het helemaal zo gek nog niet. Dus heb je een kwartiertje de tijd, kijk De Loods dan hieronder!

Regie: Kurt Velghe 
Cast: Joppe de Koker | Vincent Vanhoutteghem | Siemen Bonte | Kurt Velghe | Laurie Verbauwhede | Griet Soenens

 

Share

2 gedachtes over “De Loods (korte film)

  1. Heb deze ook een tijdje geleden gezien, de film heeft sfeer en het verhaal blijft je bij. Acteerwerk had ik ook hetzelfde bij waardoor ik mezelf net niet helemaal in de film verloor.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.