Compulsión

recensie Compulsión

De thriller Compuslión gaat over een vrouw die haar vriend ervan verdenkt vreemd te gaan. Ze besluit hem te volgen naar een buitenhuis, waar andere dingen gebeuren dan dat zij denkt. Wat wij van Compulsión vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Een jonge vrouw verdenkt haar vriend van vreemdgaan. Ze volgt hem en komt erachter dat hij een escort heeft besteld, die hij meeneemt naar een buitenhuis. Haar vriend heeft alleen wel heel andere plannen met de vrouw dan dat zijn vriendin denkt.

Ons eindoordeel?

Het feit dat Compuslión met een zeer klein budget is gemaakt, kunnen wij wel waarderen. Dan is het scenario des te belangrijker. Ondanks dat toch wat voorspelbare scenario, is het toch nog steeds een spannende thriller. De spanning bouwt zich rustig op richting het einde. Zit je op het begin van de film nog rustig op je stoel, dat lukt je op het einde toch echt niet meer. Mede door de groffe beelden. Het acteerwerk van de twee vrouwen vonden we zeer overtuigend. De mannelijke protagonist vonden we wel iets te gladjes en te gemaakt. De eindscène zal je nog ook nog wel even bijblijven! Waarom? Ga Compulsión kijken zouden we zeggen.

Regie: Ángel González
Cast: Susana Abaitua | Pol Cardona | Marine Esteve
Speelduur:  71 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.