Complete Unknown

recensie Complete Unknown

De Amerikaanse dramafilm en thriller Complete Unknown gaat over Tom. Tom organiseert een etentje, waar een oude bekende van hem opduikt, onder een andere naam. Wat wij van Complete Unknown vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Tom en zijn vrouw vieren een verjaardagsfeestje voor intieme vrienden. Op het feestje verschijnt ook Alice op, als vriendin van een goede vriend. Maar Tom kent haar al ergens van, vanuit het verleden. En ook nog eens onder een andere naam. Tom wil opheldering en samen duiken ze het nachtleven in.

Ons eindoordeel?

Soms weet een film je positief te verrassen. Complete Unknow is er daar één van! Hij is een beetje mysterieus waardoor je constant wilt blijven kijken. Wat is er in het verleden nu precies gebeurd? Die vraag heb je constant. En willen we dat verleden allemaal niet achter ons laten? Gewoon weggaan en een andere identiteit aannemen! Best wel spannend, als je goed nadenkt. De uitvoering had misschien net wat extremer gemogen, maar het idee is duidelijk. Ook dat je je verleden niet altijd moet ontvluchten. Want wat win je er nu eigenlijk mee? Vrijheid, dat is één ding wat zeker is. Maar toch ook veel eenzaamheid. Heel veel eenzaamheid.

Regisseur: Joshua Marston
Cast: Rachel Weisz | Michael Shannon | Kathy Bates | Danny Glover
Speelduur: 92 minuten

Share

2 gedachtes over “Complete Unknown

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.