Comfort

recensie Comfort

Tijdens de tweede Filmblog Get Together hebben wij de Amerikaanse romantische dramafilm Comfort gezien. Een film waarin we koerier Cameron, die aan een zeldzame huidziekte lijdt, de dochter van een goede klant dient thuis te brengen. Een vonk springt over. Wat wij van Comfort vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Cameron werkt als koerier en alleen wanneer het donker is, vanwege een huidziekte. Zijn droom is om ooit zijn eigen foodtruck te hebben, maar echt werk maakt hij daar niet van, ondanks zijn passie voor eten. Als hij Jasmine, die de dochter van een goede klant is, van het vliegveld naar huis moet brengen, verandert zijn leven.

Ons eindoordeel?

Comfort is geen film waar wij warm voor lopen. De film zit vol clichés, is voorspelbaar, zit vol met kleine foutjes en ook het acteerwerk is niet overdreven sterk. Chris Dinh (Cameron) speelt zelfs behoorlijk apathisch. Julie Zhan (Jasmine) is overigens de uitzondering op de regel. Zij speelt frivool en door haar humor is de film nog een beetje op niveau. Het script had misschien wat eenvoudiger gemogen, zonder al teveel onderwerpen te behandelen. Nu was het simpelweg te veel, wat ten koste gaat van het verhaal. Overigens is een romantische dramafilm als Comfort normaal gesproken niet het genre waar wij voor naar de bioscoop rennen. Vandaar de wat zure recensie.

Regisseur: William Lu 
Cast: Chris Dinh | Julie Zhan | Kelvin Han Yee | Billy ‘Sly’ Williams
Speelduur: 103 minuten

Share

3 gedachtes over “Comfort

  1. Zuurpruimen! 😉 Grapje hoor, zoals aangegeven zie ik ook de zaken die niet werken aan de film (alhoewel ik Chris Dinh prima vond) maar was de kern van de film, de interactie tussen de twee op een manier in beeld gebracht die me persoonlijk wist te raken.

  2. Serieus vonden jullie hem slecht acteren? Die mening deel ik niet. Ik vond zijn gedrag onderdeel van de rol die hij speelde. Grappig dat jullie vonden dat de film teveel bevatte, ik vond het juist een erg eenvoudig verhaal. Of had de paarse pony weggelaten mogen worden van jullie?:)

    1. Hahaha die paarse pony was nog wel grappig. Hij kon haar reactie overigens niet eens gezien hebben, want hij liep de winkel uit. Wij vonden hem inderdaad niet goed, maar ik snap wat je bedoelt dat het bij zijn rol hoorde.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.