Come Swim

Recensie Come Swim

De korte Amerikaanse dramafilm Come Swim gaat over Josh. Josh heeft een traumatische ervaring meegemaakt en heeft moeite met de verwerking daarvan. Wat wij van Come Swim vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Josh heeft naar wij denken iets traumatisch meegemaakt met zijn vriendin Sydney. Die ervaring beleeft hij de gehele dag opnieuw, waar hij ook is. Thuis, op het werk, op het strand of gewoon in zijn fantasie. Overal. er is geen ontsnappen aan. Hoe verwerkt hij het trauma, waarbij water een grote rol speelt, uiteindelijk?

Ons eindoordeel?

Come Swim is het regiedebuut van Kristen Stewart. Het is weliswaar een korte film, maar indruk maken doet ze. Weinig woorden en als er woorden zijn, is het de kracht van de herhalingPoëtisch kun je het noemen. Iedere keer in een ander verband waardoor je beetje bij beetje meer komt te weten. Niet alles, want voor je fantasie is nog meer dan genoeg ruimte door de abstractie van de film. Goed ook, want door goed gebruik te maken van muziek blijft de film boeiend en spannend om te kijken. Kristen, van ons mag je best een lange film gaan maken, want Come Swim was meer dan een lekkere amuse. Wil je Come Swim ook zien? Dat kan, gratis en hieronder. Doen hoor. Het kost maar 18 minuten van je tijd.

Regie: Kristen Stewart:
Cast: Josh Kaye | Sydney Lopez
Speelduur: 18 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.