Body Electric

recensie Body Electric

De romantische dramafilm Body Electric gaat over Elias, die als assistent ontwerper in een kledingfabriek werkt. Als Fernando op de fabriek komt werken, raakt Elia in de ban van hem. Wat wij van Body Electric vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Elias is een assistent ontwerper in een kledingfabriek. Naast dat hij graag hard werkt heeft hij buiten werktijd om graag seks met mannen en viert hij het leven met zijn collega’s. Als er een nieuwe collega in de fabriek komt werken, raakt Elias in de ban van hem. Hij wil Fernando beter leren kennen.

Ons eindoordeel?

Body Electric lijkt nergens over te gaan, maar dat gaat het wel zeker. Want jezelf zijn is belangrijk. Of dat nu in je privéleven is of op het werk. Elias is zichzelf, altijd. Mooi om te zien. Hij werkt hard en naast zijn werk leeft hij zich uit. Niets mis mee, toch? Lekker doen wat hij wil doen. Die vrijheid heeft hij en neemt hij. Als hem wordt medegedeeld dat hij privé en werk moet scheiden, dan zie je hem dan ook verbaasd reageren. Hoezo dan? Ik werk toch hard? En ik doe het toch goed? Fijn acteerwerk ook met een dosis humor. Hard werken en lol hebben gaan goed samen. Body Electric bewijst dat, al zal niet iedereen dat zo vinden.

Regie: Marcelo Caetano
Cast: Kelner Macêdo | Lucas Andrade | Welket Bungué | Ronaldo Serruya
Speelduur: 94 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.