Baby Driver

recensie Baby Driver

De actiefilm Baby Driver gaat over de jonge Baby, die vluchtauto’s bestuurt. Als hij de vrouw van zijn dromen ontmoet, wil hij uit het wereldje stappen. Wat wij van Baby Driver vinden, lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

Het verhaal

Baby is een jongen die goed kan omgaan met auto’s. Hij bestuurt de vluchtauto bij overvallen, al luisterend naar zijn favoriete muziek. Dat is niet zonder reden en zeker niet voor de lol. Als hij de vrouw van zijn leven ontmoet wil hij uit het wereldje stappen. Dat gaat alleen nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Vooral niet als Doc hem hier van weerhoudt.

Ons eindoordeel?

Met nemen een auto. Men plakt wat snelle beelden achter elkaar en hangt er prettige muziek onder. En vervolgens bouwt men daaromheen een romantisch, komisch en actievol verhaal. Dat is kort samengevat wat Baby Driver is. Kom op nou jongens? Was dit nu de film waar in 2017 zoveel om te doen was. Wat een teleurstelling zeg. Wat is er nu daadwerkelijk zo speciaal aan? In onze ogen niet zoveel. Al kunnen we ons voorstellen dat de beleving in de bioscoop misschien een stuk beter is dan thuis op de bank. Maar goed, deel 2 zal er ook nog wel komen. Hopen dat de film dan wat meer inhoud krijgt. Dan gaan wij Baby Driver pas echt interessant vinden.

Regie: Edgar Wright
Cast: Ansel Elgort | Jon Hamm | Kevin Spacey | Lily James | Jamie Foxx
Speelduur: 112 minuten

Share

4 gedachtes over “Baby Driver

  1. Ik had er zelf ook met van verwacht en zoals ik volgens mij ook in m’n recensie schreef zijn er momenten in andere films die veel strakker op muziek zijn gezet. Het verhaal zelf was inderdaad ook niet heel bijzonder.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.