Already Tomorrow in Hong Kong

Already Tomorrow in Hong Kong

Dit keer een Amerikaanse film die zich afspeelt in Hong Kong: Already Tomorrow in Hong Kong. Een film over twijfel, liefde en je gevoel volgen.

Het verhaal

Stel, je hebt een relatie en komt ineens iemand tegen waar je een ontzettend goede klik mee hebt! Wat doe je dan? Dit overkomt Josh. Hij ontmoet per ongeluk Ruby – die voor werk in Hong Kong is –  en ze hebben samen een heerlijke avond. Totdat hij vertelt dat hij een relatie heeft. De avond is prompt voorbij! Een jaar later komen ze elkaar weer per ongeluk tegen. Ze besluiten nog een keer samen op stap te gaan en praten over het leven en over hun relaties. Zijn die relaties wel zo goed, aangezien ze zo een aantrekkingskracht tot elkaar hebben?

Ons eindoordeel?

Een film die ons zeer positief heeft verrast. Hoewel het acteerwerk misschien niet helemaal top is, is dat helemaal niet belangrijk. De film geeft je een heerlijk gevoel in je onderbuik en Josh laat je meer dan eens lachen. Hij heeft overigens ook een perfect einde!

Regie: Emily Ting
Cast: Bryan Greenberg | Jamie Chung
Lengte: 78 minuten

Share

13 gedachtes over “Already Tomorrow in Hong Kong

  1. Ik was eerst niet zo blij met het einde, maar nadat ik de gehele film heb laten bezinken vind ik het wel een passend einde. 🙂

  2. Leuk om te lezen dat jullie er ook van hebben genoten. Hoop dat de film distributie in Europa kan vinden, want hij moet naar mijn mening door meer mensen gezien worden.

  3. Leuke film met een passend einde! Ik vond het acteerwerk juist heel echt. Grappig om te zien dat jullie dat anders zagen. 🙂 Ik hoop ook dat deze film nog overwaait.

        1. Ze is nog op zoek en heeft wel iemand ingeschakeld, maar dat heeft nog niets opgeleverd helaas, want ik denk dat hier echt wel een groter publiek voor is.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.