Winnen: miniserie The Fourth Man op Dvd

The Fourth Man

The Fourth Man is een spannende Zweedse driedelige miniserie, die nu uit is op Dvd en te zien via Lumiereseries.com. Wij mogen van Lumière een Dvd van die serie weggeven. Nou ja, weggeven, je moet er wel een reactie voor achterlaten. De in onze ogen beste reactie wint vervolgens die Dvd. Makkelijk, toch?

Waar gaat The Fourth Man over?

In 1975 wordt de West-Duitse ambassade in Stockholm bezet door Duitse terroristen. Volgens de veiligheidsdienst hebben ze daarbij hulp gekregen vanuit Zweden. Bewijs is er echter niet. Vele jaren later, in 1989, vindt er een moord plaats, die ook onopgelost blijkt. Als Lars Martin Johansson in 2014 de opdracht krijgt beide zaken te heropenen, komt hij al snel uit bij de hogere kringen.

Hoe kun je winnen?

Laat een reactie achter onder dit bericht, of via één van onze gedeelde berichten op Twitter, Facebook en/ of Instagram. De in onze ogen beste reactie wint de Dvd. Je hebt tot en met donderdag 26 december om te reageren. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, om de Dvd toe te kunnen sturen. Oh, en delen wordt heel erg gewaardeerd hoor.

Dus wil jij winnen, laat dan een reactie achter. De winnaar weet dan in ieder geval zeker dat hij of zij wat te doen heeft in de Kerstvakantie.

Regie: Kristian Petri
Cast: Rolf Lassgård, Helena Af Sandeberg, Claes Malmberg
Speelduur: 3 afleveringen van 60 minuten

Share

23 gedachtes over “Winnen: miniserie The Fourth Man op Dvd

 1. Na de decembermaand wil ik graag even bijkomen en uitbuiken, dus wil ik dat graag doen met deze serie te kijken lui vanaf de bank

 2. WoW! Toevallig afgelopen weekend veel positieve verhalen gehoord over deze serie. Lijkt me erg tof om hem te gaan kijken. Heb ik inderdaad wat te doen met kerst. Hopen op de winst en weer een leuke serie voor bij de verzameling!

 3. Mijn vriendin en ik zijn echt helemaal gek van crime series en hebben er dan ook al veel versleten! The Fourth Man hebben we nog niet gehad maar lijkt ons helemaal geweldig! Lekker voor straks in onze welverdiende vakantie! 🙂

  Hopen op een heel klein gelukje!

 4. Eindelijk een miniserie die je goed kunt volgen. Tegenwoordig heb je series van 8, 9, 10 seizoenen waar geen einde aan lijkt te komen of dat er een cliffhanger is voorgaande de volgende seizoen waar je dan op moet wachten. Nee graag wil ik een serie of films van begin tot eind kunnen zien. Gelukkig is dat bij de krimi’s niet zo. Ook is de Scandinavische crime mijn favoriete genre. Dus ja ik loot graag mee voor een kans op een spannend serie die een begin en een eind heeft zonder dat je hoeft te wachten op een volgend seizoen! !

 5. Klinkt als een goed verhaal. En ook niet geheel ondenkbaar, want transparantie staat niet zo heel hoog in het vaandel in de hoge kringen / de politiek. Ik ben benieuwd of de waarheid boven tafel komt…

 6. Yess, hierbij doe ik dolgraag mee
  voor deze spannende serie The Fourth Man op DVD

  Al is het in het Hoge Noorden in de winter donker en kil:
  Scandinavische films en series vind ik Cool en super Chill!

  Want ze zorgen hier thuis op onze Ikeabank elke keer
  bij het zien van zo’n serie voor die typische cosy “Hygge” sfeer.

  Niet te filmen wat een magische Kerst als de Kerstman op de valreep onverwacht
  voor hij weer naar het Noorden gaat hier thuis “Den Fjärde Mannen” bracht!

  En als ik Santa zie zou ik roepen: “Ho, Ho, Ho!
  Dank je wel voor zo’n betoverend sfeervol kerstcadeau!”

  Geïnspireerd door die unieke Scandinavische magie ga ik dan nog het liefste vliegensvlug
  samen met die gulle Santa in zijn arrenslee naar het Hoge Noorden terug!

 7. Aangezien ik geen Facebook, Twitter en Instagram heb , reageer ik alleen met deze reactie,
  voor The Fourth Man dvd, een spannende Zweedse driedelige mini serie met actie.
  Misschien kan ik hier samen met de familie tijdens de Kerstvakantie naar kijken,
  en moeten de andere activiteiten hier natuurlijk voor wijken.

 8. scandinavische series zijn het beste! net als de boeken. Ik waag graag een kans. Kan ik heerlijk bijkomen van de feestdagen

 9. Al jaren ben ik bezig met het leren van de Zweedse taal en het helpt om een prachtige Lumiere serie te kijken en de ondertiteling uit te zetten. In deze series duik je in en je verstaat het meeste, dubbel spannend en een geweldige leerervaring, oftewel genietend leren!

 10. Ik ben een liefhebber van Scandinavische series. Veel realistischer en minder oppervlakkig dan wat er bijvoorbeeld aan Amerikaanse en Engelse series op tv wordt uitgezonden.

 11. Rolf Lassgård is een fantastische acteur, Door hem heb ik interesse gekregen in de Zweedse series van Lumiere. Het begon met Wallander, wat een norse man. Hierna volgde vele series en allemaal waren ze even geweldig. Ik houd van die man

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.