Winnen: A bigger splash (winnaar bekend)

a bigger splashOm iets te winnen hoef je niet naar het casino. Hier op de site van De Protagonisten maak je kans op de DVD van A bigger splash. Deze zinderende, sexy en zomerse thriller, verschijnt op 9 augustus DVD, Blu-ray en VOD. Lumière heeft deze DVD beschikbaar gesteld zodat jij hem kunt winnen.

Zwemmen, zonnen en seks

Stel je voor dat jij samen met je geliefde een celebritykoppel bent en eens even lekker weg wilt uit de spotlights. Je boekt een luxe villa met zwembad ergens in de heuvels van een Italiaans eiland. Klinkt goed toch? Het kan nog beter want de dagen worden gevuld met eten, zwemmen, zonnen en seks. Ja, doe ons ook maar zo’n vakantie.
Jullie begrijpen dat een film met alleen maar bovenstaande ingrediënten een beetje saai is om naar te kijken. Alhoewel, de vrouwelijke protagonist hoor je niet klagen met een blote Matthias Schoenaerts…

De ex

Om een beetje reuring te creëren wordt er een ex geliefde in de mix gegooid. Exen zijn altijd een goed ingrediënt om de boel een beetje pittig te krijgen. Maakt niet uit hoe goed je relatie ook is… spanningen komen dan vanzelf. Dan blijkt de ex ook nog eens een knappe dochter van 22 te hebben. Hij weet pas sinds een jaar van haar bestaan en het leek hem een goed idee om haar tijdens dit bezoek aan het liefdeskoppel mee te nemen. Kijk, nu wordt het interessant.

Storm

Net als het klimaat op het eiland wordt de sfeer in de villa gaandeweg steeds broeieriger. En wat is er nou mooier en spannender om naar te kijken dan een storm die los barst.

Heerlijke cast

De Protagonisten vonden de cast zeer origineel. Het komt niet vaak voor dat wij bij de namen op het affiche zeggen “Huh, waarom deze combinatie?“. Maar deze, op het oog vreemde, combinatie werkt. De Italiaanse regisseur Luca Guadagnino laat zijn muze Tilda Swinton in de huid kruipen van rock chick Marianne. Sexy Matthias Schoenaerts speelt haar jongere geliefde, de filmmaker Paul.
De ex heet Harry is een fantastische rol van Ralph Fiennes. Deze Harry is een platenproducer en trouwens niet alleen de ex van Marianne, maar ook een vriend van haar lief Paul. Penelope is de mooie jonge dochter en wordt vertolkt door Dakota Johnson.

Hoe kun je winnen?

Vertel ons wat jij  doet als er een storm losbarst. Je kunt je antwoord insturen tot en met dinsdag 9 augustus a.s.

Als wij je antwoord dan het leukste of origineelste vinden, dan is de DVD voor jou. Er zijn bonuspunten te verdienen als je dit bericht dan ook nog eens via Twitter of Facebook deelt. Delen dus!

Wij zullen op 10 augustus bepalen wie de DVD  A bigger splash heeft gewonnen.Wij nemen dan per mail contact met je op om wat adresgegevens op te vragen. Leuk toch?

 

Share

2 gedachtes over “Winnen: A bigger splash (winnaar bekend)

  1. dansen in de storm met mijn haar los voor een Hans Klok kapsel,als de storm op zijn hoogtepunt is lekker binnen filmpje kijken.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.