Winactie: wil jij één van de twee Dvd’s van Into the Forest winnen? (afgelopen)

winactie Into the Forest

Weet je nog, aan het begin van het jaar, toen wij de winactie voor de bioscoopkaartjes voor Into the Forest hadden? Ja, gelukkig maar! Want als je toen niet de gelukkige winnaar was, heb je nu wel weer een kans om die film te zien. Wij mogen, in samenwerking met Your Media Wave, namelijk twee Dvd’s van Into the Forest weggeven (lees onze recensie hier), die vanaf vandaag (16 mei) in de winkels ligt en op VOD beschikbaar is.

Dus wil jij één van die Dvd’s winnen, laat dan een berichtje achter en wie weet ben jij een Dvd van Into the Forest rijker. Reageren kan tot en met 29 mei, waarna wij op 30 mei de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee?

Het verhaal

De twee zusjes Nell en Eva wonen samen met hun vader in een afgelegen gebied van Canada. Als op een dag de stroom en daarna ook nog eens de radio uitvalt, zijn ze op elkaar aangewezen. Geen technologie meer, geen benzine en eten is schaars. Aangezien de zusjes en vader in een afgelegen gebied wonen, krijgen ze niet zoveel mee wat er nu eigenlijk echt aan de hand is. Ze zijn nu op elkaar aangewezen. Maar zal dat wel goed blijven gaan?

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Nee? Doen dan!

Share

39 gedachtes over “Winactie: wil jij één van de twee Dvd’s van Into the Forest winnen? (afgelopen)

 1. Ik heb de film helaas niet in de bios kunnen zien,dus ben erg benieuwd naar deze dvd,zodat ik Into the Forest alsnog kan kijken.

 2. Ik heb destijds die bioscoopkaartjes gewonnen en de film mogen zien in de bioscoop. Vond het een mooie film die ik zeker wel in mijn collectie wil hebben. Dus ik doe gewoon nu een poging daarvoor 🙂

 3. Brr… alleen de trailer al! Spannend, en ook gevoelig…
  Doe graag mee voor de film ‘into the forest’ !

 4. Ik zou de film graag kijken 😉 Hij lijkt me spannend, maar niet té (dan slaap ik niet meer haha).

 5. Lijk me een erg leuk en spannende film, zou deze film graag op dvd willen zien.
  Ik doe graag mee !!! 🙂

 6. Ontzettend graag. Ik heb nog geen kans gehad om de film te kunnen zien. Hij staat op mijn watchlist.

 7. Klinkt interessant en vermakelijk. Die willen wij graag een keer kijken tijdens onze filmavond.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.