Winactie: wil jij twee bioscoopkaartjes voor Mountain winnen? (afgelopen)

winactie Mountain

Ja, daar zijn we weer met een leuke winactie. Fijn dat we daar zoveel mensen mee blij kunnen maken. Deze keer kunnen we iemand blij maken met twee bioscoopkaartjes voor de Israëlische dramafilm Mountain, die vanaf 15 juni in de betere filmhuizen draait (het verhaal en de trailer vind je na de klik). Dit alles weer met dank aan onze vrienden van Triple P Entertainment.

Dus wil jij twee bioscoopkaartjes winnen, laat dan een berichtje achter en wie weet ga jij vanaf 15 juni naar Mountain. Reageren kan tot en met 15 juni, waarna wij op 16 juni de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee? Onze recensie van Mountain lees je hier.

Het verhaal

Jeruzalem. Een devote jonge vrouw woont met haar man en kinderen bij het joodse kerkhof op de Olijfberg. Haar man is leraar en diep religieus en zit altijd te schrijven of met zijn hoofd in de boeken. Als ze overdag alleen is, wandelt de vrouw op het kerkhof, de begraafplaats van zowel joden, christenen als moslims. Daar maakt ze een praatje met de Arabische grafdelver en met de toeristen. Alleen, het frustreert de vrouw mateloos dat ze niet meer wordt begeerd door haar man. Overmand door eenzaamheid en verstoken van elke vorm van intimiteit sluipt ze stiekem het huis uit om op het kerkhof in het donker rond te dolen. ‘s Nachts is het kerkhof het territorium van dronken zwervers, prostituees en drugdealers. Als ze vervolgens getuige is van een seksscène, is ze compleet van streek. Er gaat een nieuwe wereld voor haar open.

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Nee? Onbegrijpelijk!

Share

23 gedachtes over “Winactie: wil jij twee bioscoopkaartjes voor Mountain winnen? (afgelopen)

  1. Zou me niet fijn voelen op het kerkhof…
    Ben wel nieuwsgierig naar de film nu ik de trailer heb gezien!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.