Winactie: wil jij twee bioscoopkaarten voor Vele Hemels Boven de Zevende winnen? (afgelopen)

winactie Vele Hemels Boven de Zevende

Wij gaan niet meedoen aan deze winactie, maar als we dat zouden kunnen, dan zouden we dat zeker doen. Want de boekverfilming Vele Hemels Boven de Zevende van Griet op de Beeck is toch wel echt een film die wij heel graag willen zien! Waarom? Heel simpel, het boek vinden wij één van de betere boeken van de laatste vijf jaar. Van de film, die vanaf donderdag 30 november in de bioscopen draait, mogen wij, in samenwerking met Paradiso Entertainment Nederland, twee bioscoopkaarten weggeven.

Daarnaast mogen we bovenop die twee bioscoopkaarten ook nog eens een kek tasje weggeven. Voor diegene die niet weten waar Vele Hemels Boven de Zevende over gaat: na de klik lees je dat, net als dat je daar de trailer kunt bekijken.

Hoe kun je winnen?

Spreekt het verhaal je aan en wil jij twee bioscoopkaartjes winnen, laat dan een berichtje achter waarom jij zo graag naar die film wilt. Wie weet ga jij dan wel naar Vele Hemels Boven de Zevende, samen met een persoon naar keuze. En dan kun je dat kekke tasje meenemen om aan iedereen te showen!

Reageren kan tot en met 6 december, waarna wij op 7 december de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee?

Het verhaal

Eva is een nogal altruïstisch persoon, die altijd voor een ander klaarstaat. Logisch ook, anders ben je niet altruïstisch. Haar nichtje, haar ouders en haar zus kunnen altijd op haar steun rekenen. Ook is ze altijd vrolijk, al is dat meer schijn dan werkelijkheid, want eenzaam is ze zeer zeker. Naast dat Griet op de Beeck het boek schreef, heeft ze ook meegeschreven aan het scenario van de film. Dan is succes bijna gegarandeerd zou je zeggen! Helemaal omdat Spinvis ook de soundtrack heeft verzorgd. Hemels mooi!

Uiteraard kun je ons ook volgen op Twitter, Facebook en tegenwoordig zelfs ook op Instagram. Hip hè?

Share

22 gedachtes over “Winactie: wil jij twee bioscoopkaarten voor Vele Hemels Boven de Zevende winnen? (afgelopen)

  1. Leuk! Ik doe mee. Ik heb dit boek van mijn vriendin Noortje geleend en het is echt een bijzonder verhaal wat laat zien hoeveel invloed je opvoeding heeft op de rest van je leven. Ben benieuwd hoe de film zal zijn.

  2. Wel herkenbaar in mijn leven. Altijd er voor iedereen er willen zijn. Een pleaser zeg maar. Geen nee durven zeggen omdat je dan bang bent dat een ander je dan niet meer accepteert.. lief leuk en aardig willen zijn is best verkeerd. Een keer een keiharde nee, zou die dan hard aankomen of juist niet. Miss is duidelijkheid naar jezelf toe wel zo eerlijk.. goed onderwerp ook om over na te denken.

  3. Ik ben ook zeer altruïstisch ingesteld en mijn vriendin nog meer. Ik zou graag met haar naar deze film gaan. Misschien een eye-opener.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.