Winactie: wil jij twee bioscoopkaarten voor The Insult winnen? (afgelopen)

winactie The Insult

Het voor een Oscargenomineerde The Insult draait vanaf donderdag 15 februari in de bioscoop. Wij hebben de film al gezien (op het IFFR) en hebben het geluk dat we in samenwerking met Cinéart twee bioscoopkaarten weg mogen geven. Deze film moet je gaan kijken! Waarom? Omdat de film eigenlijk alles heeft waar een goede film aan moet voldoen. Drama, humor, een heel goed verhaal en goede acteerprestaties. Om meer vragen wij niet in een film. Jullie?

Benieuwd waar The Insult over gaat en hoe je de kaartjes kunt winnen, klik dan vooral even door.

Hoe kun je winnen?

Laat een leuk bericht achter waarom jij naar The Insult wilt. Dat is alles. Hoe leuker wij het bericht vinden, des te meer kans je maakt. Reageren kan tot en met 21 februari, waarna wij op 22 februari de winnaar per mail iets laten weten. Zin om te winnen, of wil je nog weten waar de film over gaat?

Het verhaal

Toni en Yasser zijn twee mannen met zo hun eigen principes. De ene is een echte Libanees, terwijl de ander een vluchteling uit Palestina is. Beide wonen in Libanon, daar waar het geloof zo belangrijk is. Als Yasser de goot van Toni repareert, is Toni daar allesbehalve blij mee. Wat klein begint, eindigt al snel in een landelijke rel, waarbij de vraag is of ze dit beide überhaupt wel wilden.

Regie: Ziad Doueiri
Cast: Adel Karam | Kamel El Basha | Rita Heyek | Diamand Abu Abboud
Speelduur: 113 minuten

Uiteraard kun je ons ook volgen op Twitter, Facebook en op Instagram. Je kunt dus eigenlijk gewoon niet om ons heen!

Share

24 gedachtes over “Winactie: wil jij twee bioscoopkaarten voor The Insult winnen? (afgelopen)

  1. powerfull avondje wil ik ervan maken, met een lekkere grote popcorn erbij, heerlijk onderuit film kijken.wow wow wow wow

  2. Ik zou deze film heel graag willen zien met mijn zus want we houden allebei van film kijken en dan zeker een met een goed onderwerp.

  3. De trailer heeft me geraakt en maakt me nieuwsgierig naar hoe ze dit conflict gaan oplossen. Ik doe graag mee met de actie.

  4. Sorry zeggen doet wonderen. Ik ben benieuwd of dat uiteindelijk in deze film ook gebeurd. Ik zou deze film graag kijken met mijn dochter.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.