Winactie: wil jij Pas Son Genre én La Fille Inconnue op Dvd? (afgelopen)

prijsvraag

Vorige week hebben wij Chez Nous gezien, die nu in de bioscopen draait. De regisseur van die film, Lucas Belvaux, heeft al meerdere films gemaakt, waarvan wij Pas Son Genre mogen weggeven op Dvd. Daarnaast mogen we ook nog de Dvd La Fille Inconnue (lees de recensie hier) van de gebroeders Dardenne weggeven. En dat alles met dank aan Cinéart. Helemaal te gek toch, deze winactie?

Dus wil jij twee Dvd’s winnen, laat dan een berichtje achter en wie weet ben jij twee Franstalige pareltjes rijker. Reageren kan tot en met 9 mei, waarna wij op 10 mei de winnaar van de winactie mailen. Dus doen jullie mee?

Pas Son Genre

Clément, een jonge professor filosofie uit Parijs, wordt voor een jaar benoemd in Arras. Ver van de lichtstad Parijs weet Clément niet hoe hij zijn vrije tijd moet doorbrengen. Tot hij Jennifer, een mooie kapster, ontmoet die zijn minnares wordt. Zoals het leven van Clément vooral beheerst wordt door Kant en Proust, zo wordt het leven van Jennifer geleid door het lezen van populaire romans, roddelblaadjes en karaoke-avonden met haar vriendinnen. Met hun hart en lichaam kunnen ze een mooie liefde beleven, maar zal deze liefde sterk genoeg zijn om de sociale en culturele barrières te doorbreken ?

La Fille Inconnue

Jenny is een jonge huisarts die bijna alles alleen doet. Enkel een stagiair ondersteunt haar bij haar dagelijkse werkzaamheden. Als ze na een dag hard werken besluiten de duur niet meer open te doen, blijkt het jonge meisje dat had aangebeld, dood te zijn aangetroffen. Volgens de politie werd ze achtervolgd. Wat volgt is een zoektocht naar de dader. Vindt ze de dader?

En volg je ons al op Facebook en Twitter? Nee? Doen dan!

Share

30 gedachtes over “Winactie: wil jij Pas Son Genre én La Fille Inconnue op Dvd? (afgelopen)

  1. Graag de DVD “La Fille Inconnue”. Dit lijkt me een zeer geschikte film voor een koude en regenachtige zondagnamiddag. Lekker onder mijn fleece dekentje met een beker warme Choco en dan genieten van deze film.

  2. Ik ben Frans aan het leren dus iedere film is welkom hoewel de kwaliteit vaak erg hoog is.Zijn wij al lange tijd fan van Franse films

  3. Mijn moeder is Frans, dus ben met de franse taal opgegroeid…. heerlijk om naar te kijken Franse films.

  4. graag maak ik kans op deze mooie films. Goed om mijn Frans weer een beetje aan te scherpen. En leuk om te kijken natuurlijk.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.