Winactie: twee kaarten voor Sin Rodeos, die op het ASFF draait! (afgelopen)

Sin Rodeos ASFF

Het Amsterdam Spanish Film Festival (ASFF) begint volgende week al, dat heb je al kunnen lezen bij ons. Op dat festival draait ook Sin Rodeos, een Spaanse ietwat komische dramafilm. Gelukkig voor jullie mogen wij, in samenwerking met het ASFF, voor die film twee bioscoopkaarten weggeven.

Benieuwd waar Sin Rodeos over gaat en hoe je de kaartjes kunt winnen? Klik dan vooral even door.

Hoe kun je winnen?

Laat een leuk bericht achter waarom jij naar Sin Rodeos wilt. Niet een simpel bericht dat je wilt gaat, maar ook waarom je graag gaat. Een beetje moeite doen mag namelijk best. Reageren kan tot en met 27 mei, waarna wij op 28 mei de winnaar per mail iets laten weten. Wie weet zit jij donderdagavond 31 mei om 21.15 uur dan wel in Pathé Tuchinski om de film te zien. Zin om te winnen, of wil je nog weten waar de film over gaat?

Het verhaal

Paz heeft eigenlijk best wel een goed leventje. Een perfecte baan, een vriend en genoeg vrienden. Toch gaat er iets mis. Er zijn namelijk dingen in haar omgeving die ze niet kan verdragen, maar zich daar over uitspreken doet ze dan weer niet. Tot op een dag, als ze een therapie volgt en plotsklaps alles durft te zeggen wat ze denkt. Gaat dit het leven zijn dat ze vooraf voor ogen had?

Regie: Santiago Segura
Cast: Maribel Verdú | Santiago Segura.
Speelduur: 87 minuten

Meer weten over het Amsterdam Spanish Film Festival? Klik dan vooral even op één van onderstaande links. Dan gaat het helemaal goedkomen.

Uiteraard kun je ons ook volgen op Twitter, Facebook en op Instagram. Wel doen hè?

Share

6 gedachtes over “Winactie: twee kaarten voor Sin Rodeos, die op het ASFF draait! (afgelopen)

  1. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat er gebeurt als Paz ineens alles durft te zeggen wat ze wil! Herkenbaar thema.

  2. altijd al een keer naar pathe tuchinski gewild, toch een soort uitje. nu met deze mooie film helemaal een mooie gelegenheid

  3. Lijk me een hele speciale film, zou ik heel graag willen zien, ben er erg nieuwsgierig naar.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.