Winactie: twee bioscoopkaarten voor Dogman en/of één van de twee T-Shirts! (afgelopen)

winactie DogmanWeten jullie nog dat we nazomerse bioscooptips hadden? Vast wel! Eén van die nazomerse tips was in ieder geval Dogman, die vanaf 6 september in de bioscopen draait. Een thriller van de maker van Gomorra. Hoe leuk is het dan, dat wij – in samenwerking met Cinéart – twee bioscoopkaarten weg mogen geven. En dat is nog niet alles, want er zijn ook twee originele superkekke T-shirts te winnen.

Wil jij kans maken op die twee bioscoopkaartjes en/of één van de twee T-shirts van Dogman, klik dan snel verder om te zien hoe jij kans maakt.

Hoe kun je winnen?

Uiteraard willen wij graag weten waarom jij kans wilt maken op de twee bioscoopkaarten en/of één van de twee T-Shirts. De leukste reacties winnen! Makkelijker kunnen we het echt niet maken. Je kunt reageren tot en met zondag 9 september. Op 10 september mailen wij de winnaar dan, zodat die persoon als de wiedeweerga naar de bioscoop kan gaan. Doe je mee?

Het verhaal

Natuurlijk is het ook leuk om te weten waar de film over gaat. Dat lees je hieronder. Of je kijkt de trailer, die weer onder de beschrijving van de film staat. Dat kan ook. Of allebei. Ook al een optie. Onze recensie verschijnt overigens later.

Marcello is een stille man die honden trimt. Als Simone in het dorp komt, maakt de rust plaats voor onrust. Marcello laat zich te vaak meeslepen in haar daden. Als ze nog verder gaat, is Marcello er klaar mee. De oplossing? Wraak! Marcello Fonte won voor zijn rol als Marcello de prijs voor beste acteur in Cannes. Dan kun je wel wat.

Regie: Matteo Garrone
Cast: Marcello Fonte | Alida Baldari Calabria | Nunzia Schiano | Edoardo Pesce
Speelduur: 102 minuten

Uiteraard kun je ons ook volgen op Twitter, Facebook en op Instagram. Dan mis je sowieso geen recensies, winacties en andere (in onze ogen) leuke artikelen.

Share

19 gedachtes over “Winactie: twee bioscoopkaarten voor Dogman en/of één van de twee T-Shirts! (afgelopen)

 1. Ik wil niet heen , MAAR ik wil heel graag iemand ermee verrassen.
  Want Hij werkt erg hard en staat voor iedereen klaar en bovendien hij is erg gek op honden en heb zelfs 2 keffertjes , dus hij verdient een avondje film en kan gelijk superleuke shirt aantrekken.

 2. MARCELLO FONTE zegt zelf over de film: De liefde voor de honden, het respect voor mensen, het humane, de angst, de moed, het harde labeur … Ja, dat ben ik zelf!
  Als dat zo voelt, dan ben je een groot acteur. Ik wil de film dan ook graag zien.

 3. Ik wil hier heel graag heen, ik ben namelijk dol op honden en trimmen, en bijzonder gesteld op goede films, dus deze combinatie is voor mij onweerstaanbaar. En het T-shirt is echt iets voor mijn man, een echte dog man. Ik beloof plechtig dat wij de shirts zullen dragen tot in lengte van dagen.

 4. Ik ben altijd in voor thrillers! Gelukkig houdt mijn man van hetzelfde genre dus zitten we heel romantisch regelmatig nagelbijtend in de bioscoop. De trailer van Dogman zojuist bekeken en oehhhh, helemaal in ons straatje!

 5. Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

 6. De bulldog in de trailer ziet er gevaarlijk uit. Uiteraard is het een thriller en moet er natuurlijk spanning in zitten. Beelden zeggen veel maar de trailer verraadt niet veel en ben daarom nieuwsgierig naar het verhaal van Dogman.

 7. zo, ik trek net mijn handschoenen uit na het ontstoppen van het doucheputje en zie deze leuke actie voorbij komen. Oh, wat ben ik hier aan toe zeg!! Even lekker met mijn beste vriendin een avondje uit naar een spannende film. Even weg uit de sleur van het huishouden, kinderen, taxi, kok, enz. Ik doe heel graag mee.

 8. Hoi filmvrienden!

  Waarom? Deze man maakt gewoon goede films, met in deze film ook nog een verdiepende laag. Films om over na te denken, dat is waardevol in mijn leven!

  Groeten,
  Bram de Vrind

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.