Winactie: wil jij twee bioscoopkaarten voor Happy End winnen? (afgelopen)

winactie Happy End

Als Michael Haneke (Amour, Das weiße Band en La Pianiste) met een nieuwe film op de proppen komt, dan veren veel mensen op. Wij horen daar in ieder geval ook bij. Happy End is zijn nieuwste film, een dramafilm die vanaf 16 november in de bioscopen draait. Van die film mogen wij twee bioscoopkaarten weggeven, in samenwerking met Cinéart. En hadden we al verteld dat Isabelle Huppert ook meespeelt? Nee, nou bij deze!

Daarnaast mogen we bovenop die twee bioscoopkaarten ook nog eens de Dvd La Pianiste weggeven. Ook in die film van Haneke schittert Huppert. Waar Happy End over gaat, lees je na de klik, net als dat je daar de trailer kunt bekijken.

Spreekt het verhaal je aan en wil jij twee bioscoopkaartjes winnen, laat dan een berichtje achter. Wie weet ga jij dan wel naar Happy End, samen met een persoon naar keuze. en niet te vergeten de Dvd van La Pianiste. Ook in die film van Haneke schittert Huppert.

Reageren kan tot en met 23 november, waarna wij op 24 november de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee? Onze recensie lees je hier!

Het verhaal

Anne is het hoofd van een bouwbedrijf, dat ze van haar dementerende vader heeft overgenomen. Ze hebben het niet slecht. Verre van dat zelfs. De gehele familie woont zelfs in een groot landhuis in Calais. Die familiebanden lopen wat scheurtjes op zodra Ève bij de familie komt wonen. Zij is de 13-jarige dochter van Thomas, die weer de broer van Anne is. Ève doet de familie beseffen dat het eigenlijk alleen maar hypocrisie is in een schijnwereld, ver verwijderd van de echte wereld.

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Dat zouden wij heel leuk vinden! Dan mis je ook geen enkele winactie meer, zoals bijvoorbeeld Happy End.

Share

41 gedachtes over “Winactie: wil jij twee bioscoopkaarten voor Happy End winnen? (afgelopen)

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.