Winactie: wil jij twee bioscoopkaartjes voor Retour en Bourgogne winnen? (afgelopen)

winactie Retour en Bourgogne

Wat is er nu lekkerder dan dat de zomervakantie voor de deur staat? Nou, misschien een film die je in zomerse sferen brengt. Dat komt goed uit, want wij geven twee bioscoopkaartjes weg voor de Franse dramafilm Retour en Bourgogne weg, die vanaf 6 juli in de bioscopen draait. Een film waarin de welbekende prachtige wijngaarden centraal staan (het verhaal en de trailer vind je na de klik). En jullie mogen onze vrienden van Cinéart dankbaar zijn, want zij maken deze winactie mogelijk.

Dus wil jij twee bioscoopkaartjes winnen, laat dan een berichtje achter waarom jij vindt dat je recht hebt op die kaartjes en wie weet ga jij vanaf 6 juli naar Retour en Bourgogne. Reageren kan tot en met 6 juli, waarna wij op 7 juli de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee? Onze recensie zal in ieder geval in de week van de release verschijnen. We kunnen al verklappen dat het een ‘heerlijke’ film is.

Het verhaal

Jean is een wereldreiziger en is bijna tien jaar van huis, totdat hij hoort dat zijn vader ziek is. Hij keert terug naar de wijngaard van de familie in Bourgondië. Nadat vaderlief uiteindelijk overlijdt, moet hij samen met zijn broer en zus de wijngaard draaiende zien te houden. Dat is alleen nog niet zo makkelijk gezegd als gedaan.

Deze film gaat niet alleen over het maken van keuzes, maar dus ook over wijn. En die passie komt maar al te duidelijk naar boven, alle vier de jaargetijden lang. De regie is in handen van Cédric Klapisch, die ook bekend is van L’auberge Espagnole.

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Nee? Waarom niet?

Share

20 gedachtes over “Winactie: wil jij twee bioscoopkaartjes voor Retour en Bourgogne winnen? (afgelopen)

 1. Ik ben sowieso al een groot liefhebber van Franse films. De drama die hier bij komt kijken spreekt me altijd aan. Ik heb de trailer bekeken en het is een veel belovende film die ik dolgraag zou willen zien.

 2. Ik ben altijd “in” voor een heerlijke film.Zeker als het een Franse is.
  Genieten van de Bourgondische wijngaarden is een extra stimulans deze film te gaan zien, met of zonder vrijkaarten.
  Een “heerlijke” invulling van de zomer!

 3. Ik zou graag mee willen doen! Ik ben gek op Frankrijk en de Franse taal. Dus Franse films zijn ook altijd goed.

 4. Ik win graag twee kaartjes voor Retour en Bourgogne om me ervan te laten overtuigen dat ik volgende keer Bourgogne boven Piemonte moet verkiezen!

 5. Mijn dochter heeft Franse bijles gekregen van mijn vriendin die lerares Frans is….omdat ze er ECHT slecht voor stond…ik stuur ze graag samen naar deze film, dat hebben ze verdiend na het harde werken!

 6. Het verhaal spreekt mij enorm aan. Ik ben eigenlijk ook een globetrotter maar heb ernstige keuzes moeten maken die mijn pad bepaald hebben. Bovendien ben ik een echte bourgondiër en hou van kaas en wijn.

 7. Heel graag samen met m’n moeder omdat het verhaal ons erg aanspreekt en we graag weer eens een goede film willen zien.

 8. Graag wil ik winnen aangezien ik bijna jarig ben en dit een leuk afscheids/verjaardagsuitje is om samen met mijn vriend te doen die over 2 weken een maand weg gaat

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.