Winactie: 2 x 2 bioscoopkaartjes voor Knife in the Clear Water (afgelopen)

winactie

Chinese films heb je in vele soorten en mate. Wat vaak opvalt is hoe poëtisch deze films haast zijn, net als dat over de composities ook ellenlang is nagedacht. Alle shots lijken haast te kloppen, net als de kleding, de set en de bijbehorende muziek. In Knife in the Clear Water, een dramafilm pur sang, lijkt dat niets anders (het verhaal en de trailer vind je na de klik). En van die film, die vanaf 7 september in de bioscopen draait, mogen wij twee keer twee bioscoopkaartjes weggeven. Niet vervelend dachten wij zo, vooral niet met de herfst die er toch alweer aan lijkt te komen. En die kaartjes kun je winnen met dank aan Triple P Entertainment.

Dus wil jij twee bioscoopkaartjes winnen, laat dan een berichtje achter en wie weet ga jij vanaf 7 september naar Knife in the Clear Water. Reageren kan tot en met 7 september, waarna wij op 8 september de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee? Onze recensie lees je hier.

Het verhaal

Arme gezinnen zijn er genoeg in China, net als de vele uitgestrekte vlaktes. We zien een vrouw begraven worden door haar man, haar zoon en zijn vrouw en kinderen. Om de moeder te eren, wil zoonlief een stier opofferen, ook al wil de vader dat liever niet, want breed hebben ze het niet. De stier lijk het te zien aankomen en stopt met eten en drinken. Wat nu? Kiezen ze voor het eervol begraven of toch voor hun eigen toekomst?

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Nee? Dat kan dus niet, hé!

Share

10 gedachtes over “Winactie: 2 x 2 bioscoopkaartjes voor Knife in the Clear Water (afgelopen)

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.