Winactie: 2 x 2 bioscoopkaartjes voor de animatiefilm Louise en Hiver! (afgelopen)

winactie Louise en Hiver

Vroeger gingen wij vaak op vakantie naar Frankrijk. Vaak naar de Jura en de Ardèche, maar ook minstens één keer naar het westen; Bretagne welteverstaan. Die streek is een bron van inspiratie voor velen. Dat blijkt, want de animatiefilm Louise en Hiver speelt zich af in Bretagne, aan het einde van de zomermaanden (het verhaal en de trailer vind je na de klik). En van die film, die vanaf 13 juli in de bioscopen draait, mogen wij twee keer twee bioscoopkaartjes weggeven. Gaaf, toch? En dat alles met dank aan Film Inc.. En als klap op de vuurpijl mogen we ook nog eens een strandtas weggeven.

Dus wil jij twee bioscoopkaartjes of een strandtas winnen, laat dan een leuk zomerberichtje achter en wie weet ga jij vanaf 13 juli naar Louise en Hiver. Reageren kan tot en met 13 juli, waarna wij op 14 juli de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee? Ja toch, dan haal je Frankrijk een beetje naar Nederland! Onze recensie volgt in ieder geval in de week van de release. En fijn dat hij is!

De strandtas

Maar hoe ziet die strandtas er dan uit? Nou, heel gaaf. Kijk maar!

strandtas

Het verhaal

De inmiddels bejaard Louise brengt iedere zomer door in Bretagne, tussen alle vakantievierende gezinnen. Als het tijd is om weer huiswaarts te keren, mist ze de laatste trein. Ze blijft eenzaam en alleen achter in het dorpje, samen met haar hond. Inmiddels heeft ze een hutje op het strand gebouwd en heeft ze herinneringen aan vroeger. Haar familie zal haar toch wel missen en uiteindelijk oppikken?

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Nee? Dan mis je dus iederen keer een nieuwe winactie!

Share

19 gedachtes over “Winactie: 2 x 2 bioscoopkaartjes voor de animatiefilm Louise en Hiver! (afgelopen)

 1. Frankrijk is een geweldig vakantieland. Wij gaan er graag heen. Zoveel verschillende regio’s met hun eigen trekpleisters. Ook van Franse films ben ik fan geworden. Superleuk om deze te bezoeken.

 2. Ik heb Prachtige herinneringen aan Bretagne, zowel van vroeger als van een paar jaar geleden. Het lijkt me erg fijn om in de bioscoop Bretagne en het verhaal te beleven.

 3. Mijn vriendin is lerares frans en heeft met 2 avonden bijles mijn dochter geholpen om van een 4 op haar eindlijst een 5 te maken door de laatste toets goed te doen…
  Ik wil ze graag samen naar de bios sturen voor deze leuke franse film…????????…lekker toepasselijk bedankje ????!

 4. Toen ik de trailer van deze film zag, moest ik al huilen omdat het zo mooi gemaakt is. Hoe ik daar een zomers berichtje van moet maken? Ik hou het maar op: tranen van ontroering in juli.

 5. Zomer in Nederland, de vakantie staat voor velen weer voor de deur
  Zomer in Nederland, zorgt dan ook vaak voor een opperbest en vrolijk humeur
  Zomer in Nederland, tropische temperaturen maar ook plensbuien en onweer hoe dan?
  Ja een zomer in Nederland, betekend qua weer dat alles kan
  Maar wij gaan natuurlijk meer voor de zon, zee en strand
  Want het is tenslote niet voor niets zomer in Nederland
  En wie weet zelfs als verrassing op een warme of regenachtige zomerdag
  Naar deze mooie ontroerende Franse animatiefilm als ik deze bioscoopkaartjes misschien wel winnen mag
  Dus ik zeg Carpe diem ofwel pluk de dag
  Zomer in Nederland, geniet nooit met mate en LACH!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.