Winactie: 2 x 2 bioscoopkaartjes voor de thriller The Wall! (afgelopen)

winactie The Wall

Pas geleden schreven wij over de magere filmmaanden die eraan zitten te komen. Wij somden vier films op die wij nog raag zouden willen zien. We zijn daarbij wel één film vergeten te vermelden: de superspannende thriller The Wall (het verhaal en de trailer vind je na de klik). Hoe leuk is het dan dat wij juist van die film, die vanaf 8 juni in de bioscopen draait, twee keer twee bioscoopkaartjes mag weggeven? Precies, supergaaf! En dat alles met dank aan Triple P Entertainment.

Dus wil jij twee bioscoopkaartjes winnen, laat dan een berichtje achter en wie weet ga jij vanaf 8 juni naar The Wall. Reageren kan tot en met 8 juni, waarna wij op 9 juni de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee?

Het verhaal

Tijdens de oorlog in Irak worden Sergeant Locke en luitenant Hobbs, in een totaal verlaten dorp, onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter ‘Ghost’. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper zelf aan de lijn… Zullen ze het overleven?

The Wall is een spannende psychologische thriller van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith en The Bourne Identity). Daarnaast spelen Aaron Taylor-Johnson, John Cena en Laith Nakli de belangrijkste rollen.

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Nee? Raarrrrrrrr!

Share

54 gedachtes over “Winactie: 2 x 2 bioscoopkaartjes voor de thriller The Wall! (afgelopen)

  1. Ik doe graag mee, …heb ik een mooi vaderagscadeau (waar ik mijzelf ook een plezier mee doe) gezellig samen naar de bios

  2. De trailer zag er erg goed uit. ën nota bene van de makers van de Bourne Identity; dus dat voorspelt veel goeds! Ik heb er veel zin in!

  3. Ik maak graag een kans(je) op deze 2 kaarten. Mijn man en ik zijn beiden fans van thrillers en actie dus we zijn zeer benieuwd hoe het verder gaat na het zien van de trailer.

  4. Dit is echt een film voor mijn man en ja ik wil graag mee doen want we houden allebei wel van actie

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.