Win één van de twee Dvd’s van The Sense of an Ending! (afgelopen)

winactie The Sense of an Ending

The Sense of an Ending is misschien wel één van de meest onderschatte films van dit jaar. Wij zijn nog steeds ontzettend lovend over deze film, daar waar andere recensenten het vaak een prima film vonden. Heel raar vinden wij, maar hé, smaken verschillen. Wij vinden het in ieder geval een waar meesterwerk!

Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we van The Sense of an Ending twee Dvd’s mogen weggeven, in samenwerking met The Publicity Company. De film verschijnt op 26 september op Dvd, Blu-ray en op Video On Demand. Overigens maakte de maker van The Sense of an Ending, Ritesh Batra, eerder ook al The Lunchbox, wat ook al zo een fijne film was.

Winnen?

Dus wil jij één van die twee Dvd’s winnen, laat dan een bericht achter en wie weet krijg jij dat meesterwerk wel thuisgestuurd. Reageren kan tot en met 26 september, waarna wij op 27 september de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee? Ja toch, dan kun je een waar meesterwerk bekijken. Het verhaal, onze recensie en de trailer vind je na de klik. Klikken maar!

Het verhaal en onze recensie?

Tony Webster is niet iemand die opvalt in de menigte. Hij is stil, leidt een teruggetrokken leven, maar is wel nukkig. Dat verandert wanneer zijn verleden op een pijnlijke manier bloot wordt gelegd. Zijn eerste liefde speelt daarbij een belangrijke rol, maar de destijds door hem genomen beslissingen nog meer. Door middel van flashbacks komen we de waarheid te weten. Een waarheid die voor Tony misschien helemaal niet zo goed uitpakt als dat hij zelf vooraf had bedacht.

Zoals gezegd, wij hebben de film al gezien. Ben je benieuwd naar onze recensie van The Sense of an Ending, klik dan vooral even hier. Misschien raak je dan wel extra overtuigd! Of bekijk anders de onderstaande trailer om je te laten overtuigen. Dat mag ook.

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Nee? Dan mis je winacties zoals deze, en loop je de kans om een meesterwerk mis te lopen! Dat wil je toch niet?

Share

9 gedachtes over “Win één van de twee Dvd’s van The Sense of an Ending! (afgelopen)

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.