Win twee bioscoopkaarten voor Wind River! (afgelopen)

winnen

Zijn jullie ook zo een fan van Hell or High Water en Sicario? Ja? Dat komt goed uit, want de schrijver van die films, Taylor Sherridan, komt nu met een eigen film op de proppen: Wind River, die vanaf 14 september in de bioscopen draait. Wij kijken er in ieder geval al erg naar uit, want de trailer (zie na de klik, net als het verhaal) van deze spannende Amerikaanse thriller is veelbelovend. Daarnaast draaide de film ook al op Sundance en Cannes. Niet de minste filmfestivals, dachten wij zo. Op Cannes won Taylor Sherridan zelfs de prijs voor beste regisseur!

Dus wil jij twee bioscoopkaartjes winnen, laat dan een berichtje achter en wie weet ga jij vanaf 14 september naar Wind River. Reageren kan tot en met 14 september, waarna wij op 15 september de winnaar van de winactie mailen. Doen jullie mee? Ja toch, niet dan? Want winnen kun je alleen als je meedoet! Dit alles met dank aan Triple P Entertainment.

Het verhaal

Wind River is een indianenreservaat. In hartje winter vindt daar een mysterieuze moord plaats. Wildjager Cory (Jeremy Renner) en beginnend FBI agente Jane (Elisebath Olson) gaan samen op onderzoek uit in het wettenloze indianenreservaat. De wildjager krijgt daarbij ook nog eens te maken met zijn eigen verleden!

En volg je ons al op Facebook en/of Twitter? Huh? Waarom niet, dan maak je namelijk extra vaak kans op prijzen!

Share

26 gedachtes over “Win twee bioscoopkaarten voor Wind River! (afgelopen)

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.