Win thuiskijkcode voor 3 seizoenen Thicker Than Water! (afgelopen)

Thicker Than Water

Het derde en nieuwste seizoen van de Zweedse dramaserie Thicker Than Water is vanaf 17 juli te zien op lumiereseries.com. En wat is dan leuker dan dat je de eerste twee seizoenen ook kunt zien? Nou, via onze winactie kan dat dus. Dan heb je zeker wat te doen in je zomervakantie, als je één van die twee winnaars bent. Iedere winnaar kan dus alle drie de seizoenen zien. Zoals altijd willen we dan wel een reactie van je op ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram. Vertel ons op een pakkende manier waarom jij die drie seizoenen perse wilt zien!

Het verhaal

Aangezien we geen spoiler willen weggeven, vertellen we alleen wat over het eerste seizoen. Anna-Lisa runt een populair familiepension met haar zoon Oskar. Bij de seizoensopening nodigt ze ook haar twee andere kinderen uit, Lasse en Jonna. Oskar wist dat alleen niet in is ‘not amused’. Maar echt veel tijd om het daar niet mee eens te zijn heeft hij niet. Zijn moeder wordt namelijk dood aangetroffen en in haar testament is opgenomen dat de drie kinderen het pension een seizoen lang samen moeten runnen. Lukt ze dat niet, dan erven ze ook helemaal niets. Ze moeten dus wel!

Hoe kun je winnen?

Aangezien het vakantie is, verwachten we natuurlijk een stormloop voor deze geweldige winactie. Dus laat een reactie achter op ons blog, op Facebook, Twitter en/ of Instagram. Al die pagina’s houden wij in de gaten. Reageren kan tot en met donderdag 23 juli. Daarna kiezen wij twee winnaars, die nog in deze vakantie van drie seizoenen van Thicker Than Water kunnen gaan genieten. Als dat geen topzomer is, dan weten wij het ook niet meer.

Wist je overigens dat deze serie dezelfde scenarist heeft als de serie Wallander en dezelfde producent als die van De 100-Jarige Man die uit het Raam Klom en Verdween?

Regie: Erik Leijonborg
Cast: Joel Spira, Björn Bengtsson, Aliette Opheim
Speelduur: 3 seizoenen (10 x 55 minuten per seizoen)

Share

8 gedachtes over “Win thuiskijkcode voor 3 seizoenen Thicker Than Water! (afgelopen)

  1. Hier kom ik de zomer inderdaad wel mee door. Klinkt als een top serie. Ben heel erg benieuwd. Doe graag mee.

  2. Wij zijn echt fan van Zweedse series en was dan ook blij verrast dat seizoen 3 uit is gekomen. Leuk om de serie van voor af aan te bekijken. Op en top genieten dus!😊

  3. Lijk me een mooie serie, zou ik heel graag willen zien 🤗🤗 Groetjes Anneliese 💙❤💜🧡💚💛

  4. Ik doe mee met de verloting. Lijkt me een super goede serie en Scandinavische series vallen sowieso goed hier in het gezin. Ideaal zo veel materiaal voor een mogelijk nieuwe tijd thuis door corona.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.