Win jij één van de twee thuiskijkcodes van de serie Deliver Us? (afgelopen)

Deliver Us

Goede vraag natuurlijk, want de titel van deze winactie doet je waarschijnlijk besluiten of je wel of niet verder klikt. Of dat je meer wilt weten van deze spannende Deense serie. Zoals je kunt lezen mogen wij dus twee thuiskijkcodes weggeven, in samenwerking met Lumière. Kun je thuis op de bank de serie kijken, via lumièreseries.com. Laat jij een berichtje achter waarom je één van die twee thuiskijkcodes voor Deliver Us wilt winnen?

Hoe kun je winnen?

Laat een berichtje op ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram achter waarom jij wilt winnen. Ben origineel en je maakt net wat meer kans, zo realistisch moeten we ook gewoon zijn. Je hebt tijd tot en met 4 maart om te reageren. De winnaar krijgt dan op 5 maart zijn of haar thuiskijkcode toegestuurd.

Waar gaat Deliver Us over?

Deliver Us is een achtdelige psychologische thriller. Vijf mensen in een klein dorpje zijn zo wanhopig, dat ze het heft in eigen hand nemen. Waarom dan zou je denken. Nou, omdat er een psychopaat rondloopt die hen terroriseert. De vijf willen die psychopaat, Mike genaamd, vermoorden. Klinkt allemaal leuk en aardig, maar als je voor eigen rechter gaat spelen dan kan dat natuurlijk nooit helemaal goed gaan.

Kijk vooral ook even onderstaande trailer, dan ben je overtuigd om deze serie te willen zien!

Regie: Louise Friedberg | Martin de Thurah | Søren Balle
Cast: Anders Juul | Claus Riis Østergaard | Dar Salim | Lene Maria Christensen
Speelduur: 8 afleveringen van 55 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.