Win een thuiskijkcode voor Years and Years (afgelopen)

Years and Years

Het familiedrama Years and Years is een serie die op het juiste moment op lumiereseries.com beschikbaar komt. Het gaat namelijk over een extreemrechtse politica die aan de macht komt. Lekker actueel dus. Wil jij, met dank aan Lumière een thuiskijkcode winnen, laat dan een reactie achter op deze winactie. Dat kan op ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram. We geven in ieder geval twee codes weg.

Het verhaal

We volgen een familie in Manchester, waar het nooit rustig is. Zorgen om kinderen, trouwplannen, kinderen die ze niet meer zien en een oma die dat allemaal met lede ogen aanschouwt. Op een avond, dat toch iedereen bij elkaar is, wordt de volgende 15 jaar van hun leven bepaald. De ene vindt de huidige wereld fijn, maar de andere haat die wereld juist. De maatschappij verandert in ieder geval sneller dan zij zelf, waar de politieke onrust niet aan bijdraagt. Maar misschien kunnen zij juist zelf voor een verandering zorgen!

Hoe kun je winnen?

Je hebt tot en met 2 juli om te reageren op deze winactie. Dat kan zoals gezegd via ons blog, Facebook, Twitter en/ of Instagram. En als je reageert, ben dan zo lieft om ons te vertellen waarom je hem zo graag wilt zien. Alleen een reactie achterlaten dat je hem graag wilt zien, zal je in ieder geval geen thuiskijkcode opleveren. Wil jij Years and Years zien, reageer dan nu. En extreemrechtse reacties kunnen wij niet waarderen! Dan weet je dat alvast.

Wij gaan de serie zelf ook kijken, dus een recensie volgt. Ja, wij kijken ook series!

Regie: Lisa Mulcahy | Simon Cellan Jones
Cast: Emma Thompson | Anne Reid | Dino Fetscher | Jade Alleyne
Speelduur: 1 seizoen (6x 60 minuten)

Share

9 gedachtes over “Win een thuiskijkcode voor Years and Years (afgelopen)

 1. Heel interessant!
  Ik zou graag een thuiscode van Lumieren voor Years and Years willen winnen omdat:

  A. Als docent CKV cultuur-maatschappelijke ontwikkelingen super interessant vind.
  B. Als Cinefiel zulke thema’s graag in een goede film of serievorm zie.
  C. Ik een groot fan was van de ijzersterke en realistische Deense serie Borgen (2010-2013). Die serie ging over een vrouwelijke sociaal-liberale premier. Daarom is het leuk om eens een extreem-rechtse Britse vrouwelijke premier variant te zien.

 2. Ik doe mee omdat:
  1. de serie is geschreven door schrijver Russell T. Davies
  2. de serie een geweldige cast heeft.
  3. Emma Thompson de hoofdrol speelt.
  4. het is humoristisch
  5. het speelt in een vergelijkbare tijd waarin wij ons nu bevinden.

 3. Lijk me erg leuk om te kijken tijdens de avond met vriendinnen 🤗🤗 Groetjes Anneliese 💛💚🧡💜❤💙

 4. Natuurlijk zou ik deze serie graag willen zien. Allereerst heeft het een mooie (sterren)cast, daarnaast hou ik erg van series die de huidige (onstabiele) situatie van de wereld belichten. Ik ben benieuwd naar hun worstelingen gedurende een langere periode.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.