Win een thuiskijkcode voor Rocco Schiavone! (afgelopen)

Rocco Schiavone

Winnen, winnen, winnen. Nee, je staat niet op de kermis, want dat mag überhaupt niet nu. Bij ons kun je gelukkig wel nog steeds iets winnen. In dit geval één van de twee thuiskijkcodes voor Rocco Schiavone, die op lumièreseries.com te zien is. Die naam alleen al is reden genoeg om deze Italiaanse misdaadserie over deze wiet rokende adjunct-commissaris te willen zien.

Jij kunt heel gemakkelijk winnen. Hoe? Vertel ons via ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram waarom je de serie wilt zien. Zolang je maar origineel bent in waarom jij een thuiskijkcode wilt winnen. Meer weten over Rocco Schiavone?

Het verhaal

Rocco Schiavone, die naam alleen al moet je als misdadiger doen bibberen. Deze adjunct-commissaris is geen normale commissaris, want hij is grofgebekt en rookt ook nog eens wiet. Hij moet als disciplinaire straf dan ook vanuit zijn geliefde Rome naar het Alpendorp Aosta – waar je overigens prachtig kunt wandelen – verhuizen, om daar misdaden op te lossen. Hij haat de bergen, de kou en houdt al helemaal niet van provincialen. Nou, dat zal vast goed komen dan! Gelukkig zijn misdaden oplossen zijn grootste hobby.

Hoe kun je winnen?

Reageren is dus nodig om te kunnen winnen. Dat kan zoals altijd via ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram. Vooral de leuke reacties maken extra veel kans, net als onze vaste volgers. Vergeet ons vooral niet te volgen op social media. Delen van het bericht wordt ook extra gewaardeerd. Reageren kan tot en met donderdag 21 mei, waarna wij de twee winnaars kiezen.

Doe je mee?

Seizoen 1 is vanaf 8 mei en seizoen 2 vanaf 15 mei te zien op lumièreseries.com. Beide seizoenen zijn ook verkrijgbaar op Dvd, vanaf 22 mei.

Regie: Giulio Manfredonia | Luca Brignone | Michele Soavi | Simone Spada
Cast: Ernesto D’Argenio | Marco Giallini
Speelduur: drie seizoenen

Share

2 gedachtes over “Win een thuiskijkcode voor Rocco Schiavone! (afgelopen)

  1. Lijk me een geweldige serie, zou super zijn om deze te zien 🤗🤗 Groetjes Anneliese 💛💛

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.